Kiemelt híreink

Katus Attila: Az első a megfelelő gondolkodásmód

Videóriport

Az ünnepek közeledtével hajlamos mindenki picit lazábbra venni a diétát, és bizony az sem ritka, hogy januárra felcsusszan egy-két plusz kiló a karácsonyi bejglizésnek köszönhetően. A megtudtuk.hu ezért is időzítette decemberre, hogy az egészséges életmódról beszélgessen Katus Attilával, és begyűjtsön pár jó tanácsot: mit és hogyan csináljunk, hogy szépek és fittek legyünk?

A fitnessguru szerint minden az agyban dől el: ha nincs meg a megfelelő gondolkodás, a megfelelő elhatározás, akkor bizony nem jutunk semerre. “Az emberek olyan dolgokra fordítanak energiát és pénzt, ami őket lefelé húzza, és nem építi. Ezzel van a gond.” – magyarázta a sportember.

“Nagyon hiszek a testmozgásban, hiszen én sportoltam, és ezért sokkal többet megengedhetek magamnak a konyhában is. De sajnos vannak olyan emberek, akik ugyan mozognak, de semmit nem tudnak változtatni az étkezőasztalnál, és vannak, akik diétáznak, de egy fekvőtámaszt nem csinálnának meg. Tehát a legfontosabb, hogy mindenből egy jó szintet tartsunk meg.”