Kiemelt híreink

Vedd észre az ősz szépségét

Ne légy depressziós, amiért vége a nyárnak!

Sokan nem szeretik az őszt, van aki azért, mert inkább nyári típus, és a meleget vagy éppen a kánikulát szereti, akad aki azért, mert lehűl az idő, és hűvös lesz, és persze van akinek a tél közeledtét jelenti. Te ne tartozz azok közé, akik depressziósak lesznek amikor elmúlik a nyár, próbáld meg élvezni az őszt, és megtalálni a szépségét ennek az évszaknak is!

Ha iskolás vagy, akkor azért nem szereted, mert szeptemberben kezdődik a suli, tehát erről az évszakról a kötelezettségek jutnak eszedbe, ha dolgozol, akkor azért, mert véget ért a nyári szabadság, és persze most már nem tudsz hétvégente elugrani a strandra… Azonban ne kenődj el, hiszen az ősznek is megvan a maga szépsége, egy nagyon látványos, változatos évszak.

Ebben az évszakban is számos olyan izgalmas programot tudsz csinálni, melyeknek köszönhetően biztosan nagyon fogod élvezni az őszt. Gondolj csak bele, mennyire jó az, amikor elmész a pároddal vagy a barátaiddal az erdőbe kirándulni. Az avarban gázolva megcsodálhatod a gyönyörű színekben pompázó faleveleket, majd hazaérve egy forró fürdő után egy meleg teát kortyolgatva nézheted meg a kedvenc filmedet. Ha pedig az évszaknak megfelelően egy kicsit kidekorálod a lakásodat, akkor biztosan még jobban meg fogod kedvelni az őszt.

Gondolj csak bele, hogy végre felveheted a kedvenc csizmáidat vagy éppen a kabátjaidat, de mivel még nincs tél, ezért nem kell annyira beöltöznöd. Mint minden hónapnak ennek is megvan a maga szépsége, számos olyan program van, melyekkel nagyon jól el tudod tölteni az idődet (sörfesztiválok, kirándulások az erdőben, városlátogatások). Ne gubózz be otthon, mozdulj ki, és élvezd az őszt!