Kiemelt híreink

Tudd meg, hogy mi a boldog párkapcsolat titka

Kivétel nélkül mindenki arra vágyik, hogy hosszú és boldog párkapcsolata legyen. Nézzük mi az, amivel neked is sikerülhet ezt elérned!

Az első és legfontosabb szabály, hogy ne várj el tőle olyan dolgokat, amelyekről magad is tudod, hogy szinte lehetetlen teljesíteni. Ne akard, hogy kitalálja a gondolataidat, vagy hogy óránként mondogassa, hogy mennyire szeret. Ha szeretnél valamit, akkor jelezd neki, és értékeld, ha teljesíti a vágyadat.

A férfiak szeretik ha védtelen nőnek tűnsz, aki néha segítségre szorul. Hagyd, hogy néha meglássa benned az esendő nőt, biztos lehetsz benne, hogy nem fog tudni ellenállni. Engedd meg neki, hogy néha férfinak érezhesse magát melletted, azonban arra figyelj, hogy mindenben ne legyél ráutalva, hiszen a kiszolgáltatottság sem jó.

Ne legyél betegesen féltékeny, azonban ha néha – persze egészséges keretek között, rövid időre – felbukkanik a zöld szemű szörny, akkor az akár fel is dobhatja a kapcsolatotokat. Gondolj bele, mennyivel szexibbek lesztek egymás szemében, ha azt látjátok, hogy másnak is tetszetek. Túlzásba azonban ne essetek, mert a flörtölés miatt véget is érhet a kapcsolatotok!

Légy mindig őszinte, hiszen ez az ami szilárd alapja a boldog kapcsolatoknak, és ne akard másnak mutatni magad, mint amilyen valójában vagy. Az is sokat segít egy kapcsolaton, ha néha rajongsz érte, mivel éreztetned kell pároddal, hogy igenis felnézel rá, melytől megnő az önbizalma, és biztos lehetsz benne, hogy nem fogja máshol keresni a boldogságot.

Na és persze hagyj teret mindkettőtöknek, ne akarj a nap minden percében vele lenni! Megváltoztatni sem feltűnően, makacsul kell, örülj az apróbb változásoknak is, dicsérd meg olyankor, és meglátod más, számodra bosszantó dolgán is hajlandó lesz változtatni – csupán idő kérdése. :)