Kiemelt híreink

Te megtaláltad már a nagy Ő-t?

Vajon ő a nagy ő?

Végre úgy érzed, hogy te vagy a világ legboldogabb embere, hiszen megtaláltad végre azt a pasit, akire már hosszú ideje vártál. Ő az, akivel sokkal jobban érzed magad, mint az eddigi partnereiddel. Vajon tényleg ő lenne számodra a nagy Ő?

A szerelem jöhet első látásra, de előfordulhat, hogy kicsivel hosszabb idő kell a kialakulásához. Állítólag az első találkozás alkalmával, néhány perc alatt megállapító, hogy vonzódunk-e valakihez, ebben pedig a külső megjelenés, a hang tónusa, és a másik beszédmódja segít. A kutatások szerint jóval többen vannak azok, akiknek hosszabb időbe telt mire szerelembe estek, mint azok, akik már első látásra szerelmesek lettek.

Amikor szerelmesek leszünk, a rózsaszín köd hatására nem igazán tudjuk reálisan látni a dolgokat, így eleinte azt sem tudjuk felismerni, hogy ez csak egy hirtelen jött fellángolás, vagy az igazi, rég várt szerelem. Nézzük, melyek azok a dolgok, melyekből felismerheted, hogy ő a nagy Ő!

Már a kapcsolat kezdetén érzed azt, hogy ez egy teljesen más kapcsolat, mint az eddigiek. Ő az, aki mindent megtesz érted, hiába vannak köztetek kisebb nagyobb konfliktusok, mindig érzitek azt, hogy kinek kell engednie ahhoz, hogy újra minden rendben legyen köztetek. Nem várja el tőled, hogy megváltozz, és te sem tőle, hanem mindketten megpróbáltok alkalmazkodni a másikhoz úgy, hogy közben ez se neked, se neki nem esik a nehezére. Szeretitek és elfogadjátok egymást olyannak amilyenek vagytok. Saját magadon is meglepődsz, de nem zavarnak az olyan apró idegesítő dolgok, melyek az eddigi párkapcsolataidban zavartak. Türelmes veled, nem zavarja, ha hisztizel, vagy ha éppen rossz napod van, ő akkor is ott van melletted és segít neked a problémáid megoldásában. Olykor saját magadon is meglepődsz, hiszen egyre több olyan bizalmas dolgaidat osztod meg vele, melyeket eddig csak a legjobb barátnődnek mondtál el, vagy esetleg még neki sem, és persze ő is megnyílik neked. Meg tudjátok beszélni a hétköznapi problémákat, ötleteket, tanácsokat adtok egymásnak. Tehát megvan köztetek az a bizalom, mely egy hosszú kapcsolat meghatározó eleme. Tudod, hogy bármikor bármiben számíthatsz rá, hiszen mindig ott lesz melletted, amikor kell. Nem szégyenlősködsz előtte, végre önmagadat adhatod, nyugodtan bújsz ki az ágyból kócos hajjal, smink nélkül, mert tudod, hogy ő így is gyönyörűnek lát. Végre azt érzed, hogy megtaláltad a másik feledet, akivel nemcsak a szerelem dominál a kapcsolatban, hanem a barátság is, hiszen nagyon jó barátok is vagytok. Rossz napokon képesek vagytok egymást megnevettetni, sőt egymás kisebb nagyobb hibáin is képesek vagytok együtt egy jót kacagni. Úgy érzed általa te is egy sokkal jobb ember lettél, folyamatosan egyre jobb irányba változol, olyan rejtett dolgokat, tulajdonságokat veszel észre magadon, melyekre nem is gondoltál volna, hogy léteznek benned. Egyáltalán nem vagy féltékeny, ha elmegy szórakozni a barátaival, hiszen tudod, hogy megbízhatsz benne, és nem csalna meg, hiszen annyira szeret, hogy biztosan nem okozna neked fájdalmat.

Már a megismerkedésetek után nem sokkal izgatottan várod, hogy végre bemutathasd a szüleidnek, hiszen sokat jelent neked, hogy jó legyen a kapcsolata velük. Tudod, hogy imádni fogja anyukád és apukád, éppen ezért türelmetlenül várod, hogy végre megismerjék egymást.

Végül, de nem utolsó sorban el tudod vele képzelni a jövődet. Belegondolsz abba, milyen lenne az esküvőtök, milyenek lennének a közös nyaralások, a gyerekeitek. Megosztjátok egymással álmaitokat, elkezdtek közös jövőt tervezni, az “én”-t teljesen felváltja a “mi”, hiszen a programok nagy részében most már automatikusan kettőtökre gondol. Ha ezeken kívül pedig azt is elárulja, hogy a jövőbeli terveiben is szerepelsz, akkor ő valóban hosszútávra tervez veled és bármilyen hihetetlen: megtaláltad a nagy Ő-t!