Kiemelt híreink

Te hány pasival voltál már együtt?

Neked mennyi a számod?

A legtöbb nő kínos szituációba kerül, amikor megkérdezik tőle, hogy hány pasival volt együtt eddigi élete folyamán. Mi lehet az a szám, ami még normálisnak és elfogadhatónak mondható, és mi az, ami már szégyellni vagy éppen titkolni való?

Az, hogy mennyi az a szexpartner szám, ami soknak vagy éppen kevésnek mondható, az minden esetben attól függ, hogy mennyi az a partner mennyiség, ami neked normálisnak számít, és amit a párod is elfogad. A legtöbb nő szégyelli és persze titkolja is szexuális kapcsolatainak a számát, mivel a társadalomban sokkal elfogadottabb, ha egy férfi több nővel fekszik le, mint amikor egy nő teszi ugyanezt. A nők a tapasztalt férfiakat szeretik, a férfiak viszont nem feltétlenül örülnek a már-már túl tapasztalt nőknek.

Vannak bizonyos számítások, amelyekkel megtudhatod, hogy mennyi az a szám, ami a te korodban még teljesen normálisnak mondható. Nézzünk ezekből egyet!
(1,25*(korod-(a szüzességed elvesztésének időpontja))) – leghosszabb kapcsolatod hány évig tartott) = korodhoz viszonyított normális mennyiségű szexpartnerek száma

Persze ne ijedj meg, ha ennél több vagy éppen kevesebb partnered volt, hiszen nem eszerint a számítás szerint kell felállítanod a szexuális listádat. Az pedig csak rád tartozik, hogy hány pasival hancúroztál, és elég annyit beismerned másoknak, amit te magad normálisnak és elfogadhatónak tartasz. Egyáltalán nem ritka, hogy egy nő 10-15-20 vagy akár sokkal több férfivel szeretkezett életében, azonban ezt a legtöbben tagadják, mert nem akarják, hogy könnyűvérű nőnek tartsák.

Hogy miért számít a pasiknak, hogy mennyi férfivel voltál együtt? A pasik a hűségre vonnak le következtetést az alapján, hogy hány emberrel feküdtél le. Figyelj oda, hogy mi az a szám, amit elmondasz a pasidnak, mert ha túl sokat mondasz, akkor abból nagy veszekedés is lehet… (egyesek szerint a pasik lélektani határa 5…)

Nos, a te számod mennyi? :)