Kiemelt híreink

Tavasszal öltözz cukorkaszínekbe!

Hódít a metál csillogás és a telitalpú cipő

2015 tavaszán a színeké lesz a főszerep a ruhásszekrényünkben. Továbbra is hódít az edzőcipő, bátran használhatunk metálos kiegészítőket és itt az ideje, hogy ismét elővegyük rég elfeledett hátizsákjainkat. A MOM Park stylistjai most elmondják, hogy mire kell odafigyelnünk, ha tavaszi gardróbfrissítést tervezünk.

Cukorkaszínek és fényes darabok
A Fashion donoros lányok szerint, minden olyan darabnak helye van a szekrényünkben, ami színes. Legyen szó halvány cukorkaszínekről vagy élénk neon ruhákról, idén tavasszal nyugodtan kísérletezhetünk. Emellett bátran nyúlhatunk a fényes, metálosabb darabokhoz is.

Tavaszi összeállítás

Egyszerű, de nagyszerű kiegészítők és hátizsákok
Mivel ebben az időszakban a feltűnő ruhadarabok dominálnak majd, válasszunk letisztult, egyedi kiegészítőket, amelyek harmonizálnak öltözetünkkel. Táskák terén most a különböző érdekes geometriai alakzatokat formáló hátizsákok kerülnek előtérbe.

Az edzőcipő továbbra is hódít
Lábbelik közül az edzőcipő még mindig sláger, főként azok az egyedi darabok, amelyek valamilyen pluszt adnak az outfithez. Az oxford cipők és fűzős, telitalpú barátai is tarolnak. Kis túlzással már a lapos is magas, hiszen a platformok még mindig népszerűek. Ha azonban tényleg magassarkúra vágyunk, válasszunk tű- vagy kockasarkú körömcipőt.

Tavaszi összeállítás 2

Cicák, madarak, virágok…
Legyen szó virágos szoknyáról, pöttyös nadrágról, madaras felsőről vagy cicás kiegészítőről, idén tavasszal bármelyiket viselhetjük. Lehet fekete-fehér vagy színes kiadás, csupán egy aranyszabályt kell szem előtt tartanunk: csak egy minta és csak egy darabon.

Színek, formák és minták terén szinte nincs tabu 2015 tavaszán, ha azonban mégis elakadnál a válogatásban, kérj bátran segítséget a MOM Park stylistjaitól. Részletek: http://www.mompark.hu/stylist-idopont-foglalas

Forrás: Redlemon