Kiemelt híreink

Szeretőből barátnő?

Igaz, hogy egyáltalán nem szép dolog, de rengeteg nőnek volt már viszonya foglalt pasival. Vajon lehetsz szeretőből barátnő? Hajlandó valaha otthagyni miattad a kedvesét?

Sok olyan nő van, aki bevállalja, hogy belépve egy párkapcsolatba, a harmadik szerepét töltse be. A legtöbben ilyenkor elhiszik a másiknak, hogy egy nem működő, boldogtalan párkapcsolatban él, amiből már régóta ki akar lépni… De vajon ez valóban így van? Mi lehet az igazság?

Összejöttök, boldog vagy vele, mindig izgatottan várod a következő találkozót, azonban egy probléma van: van barátnője, így te csak a szeretője lehetsz. Vársz, adsz neki esélyt arra, hogy rájöjjön, hogy mennyivel jobb vagy, mint a partnere, de hiába, nem az történik amit szeretnél, nem szakít vele. Annak, hogy téged választ és otthagyja a biztos kapcsolatát elég kicsi az esélye, hiszen a legtöbb esetben sajnos mindig a szerető a vesztes, mert a legtöbb párkapcsolatban élő pasi a megszokott életét választja, azzal a nővel, akinek a helyére te be szeretnél lépni.

Mielőtt belevágnál egy szeretői szerepbe, mindenképpen mérlegeld, hogy mit vársz a másiktól, csak testiséget vagy érzelmeket is, lelkileg fel tudod-e dolgozni, hogy egy másik nővel van együtt, és te csak a második lehetsz. Gondolj csak bele, hogy mennyi feszültség forrása a titkolózás, és az ő időbeosztásához való alkalmazkodás. Egy ilyen kapcsolattól hiába vársz mély érzelmeket, nem fogsz kapni, sőt nagy a valószínűsége, hogy amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, ő éppen akkor nem fog ráérni, mert a barátnőjével tölti az idejét. Döntsd el te, hogy megéri-e másodiknak lenni, amikor valakinek az első is lehetnél!