Kiemelt híreink

Som-Balogh Edina elárulta bomba alakjának titkát

Bikinis sztárok a sárga hápik között

Újra gyereknek érezhette magát Vajna Timi és Som-Balog Edina: a sztárok önfeledten lubickoltak az Aquaworld sárga gumikacsákkal megtöltött medencéjében.

A második hazai Kacsafutamot beharangozó játékos eseményen bikinibe bújtak a sztárok, mi pedig csak ámultunk: Som-Balogh Edina csúcsformában van. A volt szépségkirálynő bő két évvel gyermeke születése után visszanyerte régi, sokak által irigyelt alakját. A Barátok közt Nádori Kingája elárulta: eleve nem panaszkodhat a genetikájára, de ő maga is sokat tesz a külseje érdekében.

„Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a szülés után hamar lementek rólam a felszedett kilók, és mivel a terhesség első pillanatától fogva krémeztem a hasam, így a terhességi csíkokat is megúsztam. Sokan mondják, hogy a genetikám nagyon jó. Biztosan az is számít, de a terhesség alatt az utolsó pillanatig rendszeresen tornáztam. Most ugyanezt teszem, esténként. Noel imádja, olykor előfordul, hogy ő is asszisztál hozzá.”

Természetesen arról is kérdeztük, milyen tanáccsal szolgálna a fiatal anyukáknak, illetve mit üzen portálunk női olvasóinak: “Szerintem fontos, hogy minden nap szakítsunk időt magunkra, az egészségünkre és ezáltal a közérzetünk is sokkal jobb lesz.”

De mi is az a Kacsafutam?

Augusztus 3o-án a Lánchídtól indulva több ezer kacsa úszik majd a Dunán. Nálunk tavaly került először megrendezésre a futam, viszont már a 90-es évek óta tartják lázban a világot a kis sárgák. Mindenképpen ez lesz a nyár egyik legizgalmasabb családi és jótékonysági rendezvénye: az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes nyereményekkel térhet majd haza, ugyanakkor sokkal a nyereményeknél is fontosabb, hogy a Kacsafutam világszerte az emberi életek megmentésére törekszik, így hazánkban a versenyből befolyt összeg az UNICEF-et támogatja.

vajnatimi_kacsafutam

Fotók: Redlemon, megtudtuk.hu