Kiemelt híreink

Összeillesz a pároddal? Megmondja a csillagjegyed!

Passzol egymáshoz a csillagjegyetek?

Nem működnek a kapcsolataid? Lehet, hogy a választásoddal van a probléma, hiszen vannak olyan jegyek, melyek egyszerűen nem passzolnak egymáshoz.

A csillagjegyek között vannak olyanok, amelyek nagyon jól összeillenek, viszont akadnak, akiknek a kombinációja egyáltalán nincs jó hatással egymással. Most megtudhatod, hogy mely csillagjegyekkel milyen kapcsolatra számíthatsz!

Kos (03.21 – 04.20.) – Az optimista, szenvedélyes és szerelmes típusú kos ideális partnere lehet a mérleg, mivel udvarlásától a kos hölgy teljesen elolvad. Mivel szeret irányítani, így a mérleg biztosan nem veszi zokon, ha a kos helyette dönt. Jól kijön a nyilassal is, de rákokat és a bakokat messziről kerülni kell.

Bika (04.21 – 05.20.) – A bika egy rendkívül érzékeny és odaadó egyéniség, megbízható társ és jó szerető. Egy nagyon jól működő kapcsolata lehet a bakkal, a szűzzel, de jól működhet a halakkal, és a rákkal is, azonban a legjobban a határozott fellépésű, erotikus kisugárzású skorpióval egészítik ki egymást. A vízöntőt és az ikreket pedig érdemes elkerülnie.

Ikrek (05.21 – 06. 21.) – A kalandvágyó ikrek általában mindenkivel könnyen és gyorsan megtalálja a közös hangot, de emiatt főként felszínes kapcsolatai vannak. A legjobban a nyilas illik hozzá, aki megtudja adni szármára azt a szabadságot, amit igényel. Nem jön ki vele a bak és a szűz.

Rák (06.22 – 07.22.) – Kedvesség és éles ész jellemzi a rákokat. Határozott társa van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát. A legjobb választás számára a bak, a hal, vagy a bika, a lehető legrosszabb döntés pedig a kos és az oroszlán.

Oroszlán (07.23 – 08.23.) – Az oroszlánok nagyon határozottak, céltudatosak és tele vannak ambíciókkal. Könnyen szerelembe esik, de racionális gondolkodásának köszönhetően csak azt engedi magához igazán közel, akiben teljesen megbízik. Szüksége van az állandó csodálatra, ezt pedig leginkább a nyilastól és a kostól kaphatja meg, de jó párost alkot a vízöntővel is. A rák és a halak nem jó választás.

Szűz (08.24 – 09.23.) – A szűz egy nagyon érzékeny lelkű csillagjegy, bár szókimondósága miatt ezt sokan nem is gondolnák róla. A csöndes, alkalmazkodó halak vagy a racionalitást kedvelő bak és a béketűrő bika illik hozzá. A vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie.

Mérleg (09.24 – 10.23.) – A mérleg jegy szülötte jó természetének és hatalmas türelmének köszönhetően szinte bármelyik jeggyel könnyen és gyorsan megtalálja a közös hangot. A kos a határozottsága, a jó problémamegoldó képessége miatt ideális társa lehet, de az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá. A bak racionalitását és a Bika féltékenységét viszont nem tudja elviselni.

Skorpió (10.24 – 11.22.) – A szenvedélyes, kissé túlfűtött és akaratos skorpióhoz a bika illik a legjobban, mivel érzékiségével és türelmével hosszú távon fent tudja tartani a szerelmét. Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt.

Nyilas (11.23 – 12.21.) – A függetlenségre vágyó nyilas egy igazi kalandor, akinek az izgalmakból sosem elég. Túl éles nyelve miatt nem veszi észre, hogy mikor bántja meg a másikat. Szabadságát az ikrek, a mérleg vagy a vízöntő mellet tudja megtartani. A határozott skorpiót és az aprólékos szűzet viszont kerülnie kell.

Bak (12.22 – 01.20.) – A kissé pesszimista, szinte folyamatosan a csalódásoktól rettegő bak nagyon jól kijön a rákokkal és a szüzekkel. A nyilas, a mérleg és az oroszlán viszont a lehető legrosszabb választás a számára.

Vízöntő (01.21 – 02.19.) – A fejlett kommunikációs készséggel megáldott vízöntő nem tűri a korlátokat, szereti a kalandokat. Az ikerrel vagy a mérleggel nagyon érzi jól magát. A konzervatív bak és bika nagyon földhözragadt a számára.

Halak (02.20 – 03.20.) – Visszahúzódó és titokzatos halak ideális társa lehet a skorpió, mert ki tudja belőle hozni minden rejtett értékét. A szűz és a bika is jó választás, előbbiben a gyakorlatiasságot, utóbbiban az érzékiséget és a megbízhatóságot értékeli. A vízöntő, az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát, állandó mellőzöttséget érez.