Kiemelt híreink

Női praktikák, amikkel magadba bolondíthatod

Csavard az ujjaid köré!

Úgy érzed, hogy minden a lehető legtökéletesebb, hiszen végre megtaláltad azt a férfit, akiről eddig azt hitted, hogy csak az álmaidban létezik. Ha végre a valóságban is sikerült rálelned az álompasira, akkor muszáj lesz megtartanod, ami valljuk be őszintén nem is olyan egyszerű. Összegyűjtöttünk pár olyan női praktikát, amelyekkel biztosan az ujjaid köré csavarhatod!

Udvariasság

Mivel a pasik szeretik a jól nevelt, normális értékrenddel bíró lányokat, így biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja, ha kedvesen szólsz az ismerőseihez. Tudnod kell, hogy hogyan kell viselkedned a hozzá közel álló emberekkel, még akkor is, ha az illető egyáltalán nem szimpatikus számodra.

Káromkodás

Bár a legtöbb pasi szereti, ha egy nő vagány, bevállalós, azonban azt már ők sem díjazzák, ha túlságosan mocskosan beszélsz. Igaz, hogy néha akaratlanul is kicsúszhat a szádon pár rondább szó, de azért próbálj ügyelni arra, hogy ne legyél közönséges.

Titokzatosság

Próbálj meg végig arra törekedni, hogy titokzatos maradj és mindig tudj neki meglepetéseket szerezni. Nem kell már a kapcsolatotok elején kifecsegned a legféltettebb titkaidat, ráérsz lassan, fokozatosan adagolni neki.

Igényesség, varázslatosság, nőiesség

Légy mindig csinos és ápolt, törekedj arra, hogy mindig a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Figyelj oda, hogy mindig csinos legyél, még otthon a négy fal között is.

Mosoly

Mosolyogj minél többet! A férfiak imádják a jókedvű, vidám nőket, akik még őket is képesek jó kedvre deríteni. Próbálj minél többször mosolyt csalni a párod arcára, meglátod, teljesen odalesz érted.

Hagyd, hogy lovag legyen!

Éreztesd vele, hogy szükséged van rá, és próbálj minél több olyan hétköznapi szituációt találni, amelyekkel erősítheted benne, hogy ő a férfi. Persze azért túlzásokba se ess. :)

Légy laza

Nem kell mindig a komoly, visszafogott nőt játszanod. Törekedj arra, hogy a partnereddel haverok is legyetek, ezért néha próbálj meg belazulni. Miért ne ihatnál meg vele az esti film közben egy pohár sört? :)