Kiemelt híreink

Mit jelentenek az erotikus álmok?

A szexuális álmok jelentése

Biztosan veled is előfordult már, hogy reggel felébredtél, eszedbe jutott az álmod, és teljesen elpirultál. Nem tudtad mit jelenthet, mi lehet veled, hogy ilyen dolgokról fantáziálsz. Aggódásra nincs okod, attól mert az álmod szexuális töltetű, és ráadásul valaki olyannal voltál együtt, akivel a valóságban elképzelni sem tudnád, hogy együtt legyél, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy szeretnél közelebb kerülni hozzá a való életben. Nézzük, melyek a leggyakoribb szexuális álmok!

Szex a főnökkel

Nem, ez az álom nem azt jelenti, hogy szexxel akarsz feljebb jutni a karrierlétrán, és azt sem, hogy vonzódsz a főnöködhöz. Ha lefeküdtetek egymással álmodban, és egyébként egyáltalán nem vonzódsz hozzá, akkor elképzelhető, hogy hiányzik belőled vagy éppen túl sok benned az alázat. A főnököddel való szex erotikus fantázia csupán, mely a teljesítményt foglalja magába, azt mutatja meg, hogy hogy ki is vagy valójában, és mit akarsz.

Szex az exszel

Attól mert azt álmodtad, hogy az exeddel hancúrozol, nem feltétlenül jelenti azt, hogy vissza akarsz hozzá menni. De akkor mégis mi lehet az oka annak, hogy vele álmodtál? Ez akkor is megtörténhet, ha valami olyan dolog történik az életedben, ami tipikusan az ő karakteréhez kapcsolható. Ha a volt pasiddal álmodsz erotikusat, akkor az olyan dolgot jelent az életedben, mely hozzá kapcsolódik, jelenthet titkos vágyakat, olyan mozzanatokat, melyek hiányoznak az életedből (például ha egy rosszfiú volt a párod, akkor valószínűleg az izgalomra és a spontaneitásra vágysz), de felhívhatja a figyelmedet valamilyen jelenlegi elnyomásra, vagy éppen magánéleti nehézségre is.

Szex egy sztárral

Na jó, kivétel nélkül mindannyian álmodtunk már hírességgel, és az is elképzelhető, hogy sokunk le is feküdt vele. Ne izgulj, ez nem azt jelenti, hogy egy fanatikus rajongó vagy! Ha olyan valaki szerepel az álmodban, akiért mindig is odavoltál, akkor az jelenthet egyszerű vágyakozást (például egy normális pasira, egy házra, jobb életre, gyerekre vagy éppen egy jobb állásra). Ha viszont egy olyan ember szerepel az álmaidban, akit valójában nem tartasz vonzónak, akkor elképzelhető, hogy arra vágysz, hogy különlegesebbenk érezhesd magad, legyen melletted valaki olyan, aki odafigyel rád, és a tenyerén hordoz. Ha pedig egy sztárral szerelmesek is lesztek egymással az álmodban, akkor az annyit jelent, hogy te is szeretnél a sztárok világának része lenni, hiszen úgy érzed, hogy többet érdemelsz, mint amennyit jelenleg kapsz.

Szex egy kollégával vagy egy jó baráttal

Ha egy kollégáddal vagy éppen egy nagyon jó barátoddal fekszel le álmodban, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy valójában vonzódsz az illetőhöz. Jelentheti azt, hogy elismered a képességeit, és olyan tulajdonságai vannak, melyek teljesen lenyűgöznek, rabul ejtenek. Olyan dolgokat látunk meg benne, melyeket elvárunk jövendőbeli partnerünktől.

Mindenképpen figyelj oda az álmaidra, próbáld meg értelmezni őket, nézz mögéjük, és meg fogod érteni a jelentésüket. Mivel az álmaink sokszor azt jelzik, amit a valóságban nem kapunk meg, ezért használd fel őket a hétköznapjaidban és a párkapcsolatodban egyaránt. Ha ez sikerül, akkor egy-egy pajzán álom után mosolyogva fogsz felkelni. :)