Kiemelt híreink

Így lehet egy flörtből nagy szerelem

A flört a szerelem előszobája

Sok minden kell ahhoz, hogy egy ismeretségből, laza flörtből kapcsolat legyen. Szükség van egy nagy adag szerencsére, megfelelő időzítésre, és persze az akaratra, hogy el akarsz köteleződni valaki mellett. Ha ez az utóbbi nincs meg, akkor felesleges minden próbálkozás. Összegyűjtöttük, hogy mik kellenek ahhoz, hogy egy flörtből komoly kapcsolat legyen!

Mivel a flört a szerelem előszobája, így jól gondold meg, hogy kivel és mikor kezdesz apró játékba, hiszen egy könnyed flörtből bármikor lehet hosszú, tartós kapcsolat vagy még akár házasság is!

Kommunikáció

Elképzelhető, hogy már az orrod előtt van a kapcsolat, de te észre sem veszed, hiszen hiányzik a köztetek lévő kommunikáció. Fontos, hogy beszéljétek meg, hogy mit is szeretnétek egymástól, mert lehet, hogy te egy flörtnek gondolod, de ő igenis komoly szándékkal közeledik feléd.

Energia befektetés

Nem könnyű egy komoly kapcsolatban élni, hiszen előfordul, hogy a két fél egyáltalán nem illik össze, így a köztük lévő kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolat rengeteg munkát és energia befektetést igényel. Tehát ne légy lusta, ha egy elkötelezett párkapcsolatot szeretnél!

Időhúzás

Ne agyald túl a dolgokat! Amikor rájössz, hogy többet érzel iránta, akkor állj elé, és mond el neki! Ha sokáig húzod az időt előfordulhat, hogy késő lesz, amit aztán nagyon fogsz bánni.

Rizikózz

Mindennél jobban szeretnéd, ha a flörtnél több lenne köztetek, de félsz belevágni. Ne izgulj, minden kapcsolatban van kockázat! Ha nem próbálod meg, akkor soha nem fogod megtudni, hogy milyen párost alkotnátok!