Kiemelt híreink

Helene Fischer stílusos ruhatára

Helene Fischer évek óta az egyik legnépszerűbb énekesnő Németországban. Nagy slágere pl. az Atemlos, Nem csoda, hogy a Tchibo is felkérte reklámarcnak. Új ruhakollekciója Magyarországon is kapható. Egy-két érdekesebb ruhadarabot bemutatunk belőle!

ruha03

Női ballonkabát különleges részletekkel! Nézzük sorban! A két egymást átfedő részből álló passzés hátrész és a hátsó slicc kellően szabad mozgást biztosít. A vállrészt a rávarrt díszpántokkal ellátott raglánujjak hangsúlyozzák ki. A sportos ballonkabát két bevágott zsebbel és belső zsebekkel, két oldalsó övbújtatóval, valamint levehető megkötővel rendelkezik. A visszahajtató gallér és a paszpólozott belső kidolgozás a divatos ruhadarab további díszeiként szolgálnak. A béleletlen kabát a magas viszkóztartalomnak köszönhetően lágy esésű és egy három szaruhatású gombbal ellátott kétsoros gomboláspánttal zárható. 34-estől 48-as méretig.

ruha02

Női farmer kezeslábas igényes szabásvonallal és kiváló minőségben! A kellemesen lágy esésű pamut az első melegebb tavaszi napokhoz ideális. Két-két rávarrt mell- és farzsebbel, valamint egy bőség állítására szolgáló övvel is ellátták. A gomboláspántot és az ujjmandzsettákat gyöngyházhatású patentgombokkal látták el. A nadrág derékrésze hajtásokkal és övbújtatókkal készült. 34-estől 42-es méretig!

ruha04

A csíkos örök divat és kortalanná teszi viselőjét. Ezt a női kötött pulóvert a trendi és kényelmes stílus jellemzi, szeretni fogjuk. A puha, kevert pamutanyagból készült pulóver rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Csónak alakú nyakkivágással és meghosszabbított hátrésszel ellátott lekerekített alsó szegéllyel rendelkezik. Az oldalhasítékok és a bordázott szegély jó illeszkedésről gondoskodik. XS-estől XL-es méretig.

Nemrég egy kandi kamera jelenetet is forgattak, ahol Helene beállt eladónak egy Tchibo boltban.