Kiemelt híreink

Gumicsizma, ami nem annak néz ki!

A nagy gumicsizma trend

Néhány éve még az álmainkban sem mertük volna gondolni, hogy nagyapáink gumicsizmájában egyszer még a város utcáiban fogunk bóklászni. Nők millió hordják és imádják ezt a most már nagy népszerűségnek örvendő darabot. Idő kellett ahhoz, hogy az utca embere is elfogadja ezt az elsőre bizarr látványt, sőt ma már kimondottan trendinek számít, ha valaki gumicsizmában mászkál.

Rendkívül gyorsan söpört végig hazánkban a gumicsizma láz, mely máig – töretlenül – óriási divat. Egyre több nő szerez be magának egy-egy darabot, sőt olyan is van aki már fanatikus gumicsizma gyűjtővé vált. Erre a legjobb példák azok, akik nem csak őszi, esős időkben húzzák fel, hanem nyáron is, különböző fesztiválok alkalmával.

Untitled

Az Outlet House tulajdona, Dobiné Uri Zsuzsa elmondta nekünk, hogy az idei év nagy divatjai azok a csizmák, melyek gumiból vannak, azonban mégis másnak tűnnek (pl. lakkbőrnek néz ki, vagy divatcsizma formájú, lovagló stílusú, hátul cipzáros, de sokba már bélést is tesznek). A trend követőknek pedig mindenképpen be kell szerezniük egyet, hiszen kényelmes, könnyű és praktikus viseletek. Bármikor és most már szinte bármilyen alkalomra felvehetjük, bár a téli jeges-csúszós körülmények nem a legideálisabbak a gumicsoda hordására, ugyanis nem melegíti kellőképpen lábainkat, sőt ha a gumi megfagy, akkor az sajnos törik is… Talpbetétet is érdemes beletennünk (pl. zselétalpast), mivel a mostani divat gumicsizmáknak vékonya a talpa, és ezzel kényelmesebb lesz, és persze a lábunk sem izzad benne annyira. Nagyon fontos, hogy mindennap nem szabad gumicsizmát hordani, mivel a láb nem szellőzik benne, így váltócipőt mindig érdemes magunknál hordani.

10836383_782198131852711_1871468154_n

Kicsik és nagyok egyaránt imádják a gumicsizma viselését, hiszen mindenki élvezi, hogy átgázolhat a pocsolyákon anélkül, hogy beázna a cipője. Zsuzsa a vásárlói visszajelzések alapján azt is elmesélte nekünk, hogy sok szülő csak azért veszi, mivel így együtt pocsolyázhat a gyermekével. A legjobb pedig az, ha az autódban mindig tartasz egyet, így ha hirtelen elered az eső, akkor nem fog tönkremenni a cipőd és nem kell azon bosszankodnod, hogy vizes lesz a zoknid. :)