Kiemelt híreink

Gondoltad volna? Ez a fogyókúrás előtte-utána fotók titka

5+1 trükk a tökéletes szelfihez - retus nélkül

Pár apró trükkel bárki lefaraghat a súlyából pár kilót – és máris büszkén posztolhatjuk az előtte-utána fotónkat.

Azt eddig is mindenki sejtette, hogy bizony a fogyókúrareklámok rendkívül látványos előtte-utána fotói átvernek minket. Azt azonban a legtöbben nem tudták, pontosan hogyan – egy fitness-blogger azonban felfedte a titkot. Avagy: hogyan készítsünk előnyös és előnytelen szelfit magunkról?

Sophie Kay személyi edző és fitness-blogger megdöbbentő képpárral illusztrálta, miként lehet több hónapos fogyást látványosan szemléltetni. Az egyetlen bökkenő: a két fotó csak pár perc különbséggel készült – és természetesen egyik kép sem lett retusálva. De lássuk, mit ajánl Sophie!

1. Játssz a fényekkel! Kísérletezz! Találd meg a megfelelő megvilágítást a szelfihez! Kapcsold fel – vagy épp le – a lámpákat, és látni fogod, milyen fényviszonyok állnak neked a legjobban.

2. Pózolj! Mindenkinek más az “erőssége” – keress olyan pózt, ami kiemeli a legszebb pontjaidat – és elrejti a kevésbé előnyöseket.

3. Feszítsd meg az izmaidat! Az “előtte” fotón Kay picikét ki is nyomta a hasát, míg az “utána” verzión minden izmát megfeszítette. Ugye, milyen látványos a különbség?

4. A ruha igenis számít. Ahogy egy profi fotózásnál, itt is számít, mit veszel fel. Olyan darabokat válassz, amikben jól érzed magad, és méretben is tökéletesen passzolnak rád. Egy számmal kisebb: máris testesebbnek tűnsz. Íme, egy újabb tipikus “előtte” fotótrükk.

5. Légy magabiztos! A kisugárzás nagyon sokat számít. Ha mosolyogsz, látszik rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben, mások is azonnal azt mondják rólad: milyen csinos vagy! Ellenkező esetben lehet bármilyen bomba alakod, szerencsétlennek fogsz tűnni.

+1. Használj szűrőket! ma már minden telefonon van valamilyen egyszerűbb képszerkesztő program: ne félj használni! Egy-egy jól megválasztott szűrő csodákat művel – és ez azért mégsem ugyanaz, mintha szemérmetlenül leretusálnál magadról minden kellemetlen ívet.