Kiemelt híreink

Fogfehérítés otthon, olcsón?

Ennél nincs egyszerűbb

Mindenki a hollywoodi mosolyról álmodik, aminek egyik alapja a ragyogóan fehér fogak. Sajnos, ha elmegyünk egy fogászatra azzal, hogy fogfehérítést szeretnénk, a pénztárcánkból hamar „eltűnhet” akár százezer forint is. Ám manapság divatba lépett hazánkban is az otthoni fogfehérítés.

Egyre több szépségipari cég rukkol elő könnyen, otthon pizsamában is használható fogfehérítő termékekkel, ami valljuk be, sokkal kényelmesebb, és kellemesebb, mint beülni a rémisztő fogorvosi székekbe.

Jó pár pozitívum a számlájukra írható ezeknek a termékeknek. Rengeteg formában, fajtában forgalmazzák őket, ilyen például a fogfehérítő toll. Talán ez az egyik legkényelmesebb a rengeteg választási lehetőség közül. Úgy néz ki, akár egy filctoll. Felvitele is igen könnyű, hiszen ha levesszük a kupakját egy ecsetszerű applikátort találunk, amivel könnyen a fogainkra kenhetjük a fehérséget okozó gélt. Ahhoz, hogy tökéletesen fehér fogaink legyenek, naponta egyszer kell a tollat használni, és a másik legnagyobb előnye, hogy annak is tökéletes, akinek minden napja egy rohanás. Hiszen 10-15 percig kell csak fent hagyni a gélt, lemosni, és már villanthatjuk is a tökéletes mosolyunkat. Hát kell ennél egyszerűbb?