Kiemelt híreink

Egyszerű és gyors húsvéti díszek

Cuki nyusziváró dekorációk

Sokaknak nincs elég idejük a húsvéti dekoráció elkészítésre, így most nekik szeretnénk segíteni. Tippjeinkkel könnyen és villámgyorsan elkészítheted a legcukibb nyusziváró dekorokat!

1. Készíts vázát tojáshéjból

Nem kell hozzá sok tojás, és nagyon mutatós. Hagyhatjuk natúron, de be is festhetjük, ám az utóbbinál meg kell várnunk, hogy megszáradjon. Ha ez megtörtént, akkor egy éles, nagyobb késsel kifolyatjuk a belsejét, majd kiöblítjük. Ha elkészültünk, akkor tehetünk bele virágot, zöld leveleket vagy a húsvét egyik elmaradhatatlan kellékét: a barkát.

Tojás váza húsvét

2. Tojástartó másképp

Ne dobd ki a kiürült tojástartót, hiszen a lakásod egyik legbájosabb dísze lehet. Ehhez nincs más dolgod, mint színesre festeni, és kis poharakban virágot állítani bele. Persze ha van kedved, virág cserépként is használhatod, és beleültetheted kedvenc növényeidet is. Ugye mennyire jól néz ki? :)

Virágtartó váza 2 Tojás virágtartó1

3. Dekorálj papírnyuszival

Egyszerű és gyors: készíts papírnyuszit, mellyel az ünnepi asztalt is feldobhatod. Tehetsz bele tojást, de egy pálcikára ragasztva még akár a húsvéti desszertbe vagy az egyik cserepes növényed földjébe is beleszúrhatod.

Papírnyuszi dekor

4. Fess aranytojást

Szép és nagyon különleges látványt nyújt az aranytojás. A hobbiboltban vásárolj arany színű akrill festéket, majd szivacsba mártogatva fesd be a tojást. Ha elkészült, akkor önmagába is csodálatos látvány, de teheted nyuszi fészekbe, vagy készíthetsz belőle tojás vázát is.

Aranytojás2 Aranytojás

5. Nyuszi-lufi

Néhány lufira, filcre és egy pálcára van szükséged és máris elkezdheted készíteni ezt a nagyon aranyos dekorációt. A lufira rajzolj meg a nyuszi szemét, orrát száját, készíts neki papírból füleket és ragaszd fel őket. A pálcát tekerd körbe szalaggal, hogy szebb legyen és köss rá egy masnit. :)

Húsvéti lufi

Ide kattintva like-olj minket a Facebookon, hogy még több érdekességet olvashass!