Kiemelt híreink

Csajos sorozatok magányos estékre

Unaloműzés a hideg estékre

A hűvös idő beköszöntével a legtöbben nem szívesen mozdulunk ki otthonról. Kinézünk az ablakon és látjuk ahogy fúj a szél és egyre hidegebb van… Ilyenkor a legjobb ha bebújunk a takaró alá és egy forró teát kortyolgatva valami tuti sorozatot kezdünk nézni.

Nézzünk pár igazi csajos sorozatot, amikbe ha belekezdünk, akkor biztosan a képernyők elé tapadunk.

Gossip Girl /Pletykafészek/

Igazi csajos tini sorozat, mely tizenévesek életét írja le. A fiatalok a New York-i Upper East Side-on nőttek fel. Elit magániskolába járnak. Ha szereted az állandó szerelemi fordulatokat, mindenképpen érdemes megnézned. A legfőbb konfliktusforrás a sorozatban a pletyka, melyet egy ismeretlen diák generál. Elkezdődnek a találgatások, hogy vajon ki is az a rejtélyes Pletykafészek, aki mindig minden titkos információt eljuttat a nyilvánosságnak?

Született feleségek

Ha már feleség vagy azért, ha még nem, akkor pedig azért muszáj megnézned ezt a sorozatot. Négy feleség életét követi nyomon, a háttérben folyamatos rejtélyek, bonyodalmak bontakoznak ki. Szerelem, hazugság, hűtlenség, ármány egy kis humorral fűszerezve. Minden benne van ebben a sorozatban, ami kell ahhoz, hogy jól érezd magad a szürke hideg estéken.

Pretty Little Liars

Szintén egy tini sorozat, melyben a főszerepet a rejtélyek játsszák. Öt barátnő közül egyikük rejtélyes körülmények között eltűnik. A barátnők útja ennek hatására szétválik, majd egy év múlva újra összejön a négy lány. Az eltűnt lányka lehet, hogy nem is halott, hiszen a barátnők folyamatosan titkos üzeneteket kapnak egy rejtélyes idegentől, aki az “A” álnevet használja. Folyamatosan fenyegeti őket azzal, hogy felfedi titkaikat, így a lányok kénytelenek az ő utasításait követni. Először eltűnt barátnőjükre, Alison-ra gyanakszanak, de miután megtudják, hogy meghalt, nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék, ki is a rejtélyes idegen.

90210

A sorból nem hagyhatjuk ki a 90210-et sem. Ez a sorozat nem más, mint a régi Beverly Hills-i tini sorozat, csupán mai időkre adaptálva. A tinik Beverly Hills lakói, és a középiskolától a felsőoktatásig láthatunk bele életükbe. Humorból, szerelemből, féltékenységből nem szenved hiányt.

Lying games

A sorozat két ikerlányról szól, akik kicsit a Két Lotti-hoz hasonlóan külön nőnek fel és nem is tudnak egymás létezéséről. Emma rossz körülmények között él, ellentétben testvérével Sutton-nal, aki látszólag egy ideális életet él, jó környéken gazdag család elvileg örökbefogadott gyermekeként. A lányok megtudják, hogy testvérek, és titokban helyet cserélnek. A történet igazi problémái itt kezdenek el kibontakozni, hiszen Emma szerelmes lesz Sutton barátjába, és kölcsönös lesz a vonzalom köztük. A szülők kapcsán is bonyodalmak akadnak, hiszen a lányok nyomozásba kezdenek, hogy kik is a valódi szüleik.

De vigyázz! Ezek közül a tuti sorozatok közül egyikre sem fogod tudni rávenni a párod, hogy veled együtt nézze őket (vagy legalábbis nagyon nehezzen :) ), tehát mindenképpen olyan időpontot válassz a megnézésükre, amikor ő dolgozik, vagy pasis estét tart a haverokkal. :)