Kiemelt híreink

Csábítsd el a kiszemelted!

Szerezd meg az álompasit!

Tetszik, de nem tudod, hogy ő mit gondol rólad? Fogalmad sincs, hogy hogyan tudnád az ujjaid köré csavarni? Nézzük, mit kell tenned, hogy végre a tiéd legyen az álom pasi!

Már egy ideje tetszik a pasi, azonban nem tudod eldönteni, hogy vajon viszonozza-e a szimpátiádat, vagy csak barátként tekint rád. Ebben az esetben neked kell óvatos lépéseket tenned annak érdekében, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz!

Először is saját magadat kell rendbe tenned kívül-belül egyaránt. Tűnj határozottnak, magabiztosnak és érdekesnek. A pasik szeretik a titokzatos nőket, éppen ezért mindent ne árulj el magadról! Arra is koncentrálnod kell, hogy felkeltsd a figyelmét. Próbáld meg elérni, hogy felfigyeljen rád, érdekesnek és izgalmasnak tűnj a számára. Fontos a megfelelő ruházat, legyél csinos, de mellette szexi, a hajad mindig legyen ápolt és dögös. Azt hangsúlyozd ki magadon, ami a legelőnyösebb és ne járj kihívó ruhákba, mert azt a legtöbb pasi visszataszítónak tartja!

Mivel a férfiak szeretik az okos nőket, így te is légy az, de ne vidd túlzásba, mert a pasik nem szeretik az okoskodó nőket. Kérdezgesd és hallgasd érdeklődően azt, amiről mesél neked, mert ez imponál neki. Néha bókolhatsz is neki, megdicsérheted az új pólóját, de arra figyelj, hogy túlzásba ne vidd!

Ha tudod, hogy tetszel neki, de nem lép, akkor tedd féltékennyé! Kérj meg egy fiú barátodat, hogy udvaroljon neked úgy, hogy a kiszemelted is észrevegye. Ekkor fog rájönni, hogy mit veszíthet és, hogy nem szabad veszni hagynia.

Ha már ismered, csak nem tudod, hogyan is kellene kezdeményezned, akkor akár meghívhatod magadhoz vacsorázni is. Ha igent mond a felkérésre, akkor nincs más dolgod, mint valami nagyon finom ételt készíteni, hiszen a férfiak nagyon szeretik a hasukat és imádják a jó ételeket. Indulhat a pasi csábítás! :)