Kiemelt híreink

Azt hiszed, tudod, mitől családbarát egy hely? Tévedsz!

Utazás kisgyerekkel

Nagyon sok szálláshely állítja magáról, hogy családbarát – azonban a legtöbb mégis letudja a dolgot egy etetőszékkel, plusz maximum pár műanyag játékkal. De akkor mitől válik egy hely valóban családbaráttá?

A KidsOasis védjegyrendszere szigorú szempontrendszer alapján azonban minősíti is a szálláshelyeket. De leghitelesebben mégis a családok tudják elmondani, hogy a szállások tényleg megfelelnek-e az elvárásoknak.

A nyár elején meghirdetett Álom-Másodállás pályázat a KidsOasis Kft. első nagyközönségnek szóló felhívása. „Szerettük volna, ha minél több családhoz, nagycsaládoshoz jut el a KidsOasis üzenete, mindezt kreatív, játékos formában. A KidsOasis célja, hogy a nyertesek és családjaik bevonásával igazán izgalmas tartalommal szolgáljon a belföldi utazás szerelmeseinek, rávilágítva arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak. Családbarát szolgáltatást legjobban felmérni, tesztelni az tud, aki maga is érintett benne. Egy családnál, egy többgyermekes szülőnél nincs jobb „felmérő”, hiszen valós igényeket fogalmaznak meg, reális keresletet teremtenek. A több hónapig futó bloggal a KidsOasis közössége, olvasótábora pontos képet kap majd a már minősített szálláshelyek szolgáltatásairól, valamint arról, hogy mennyivel más eltölteni a vakációt egy olyan helyen, ahol a család minden tagjára gondolnak” – mondta a KidsOasis Kft. ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó.

Így kezdődött

A július 15-i nevezési határidővel meghirdetett KidsOasis Álom-Másodállás játékra 32 pályamunka érkezett be. A jelöltek videói mind nagyon színvonalas, kreatív, sok beleadott munkaórát igénylő kisfilmek. A zsűritagok elsősorban azt nézték a jelölteken, hogy mennyire jól kommunikálnak, hogyan írnak vagy nyilatkoznak egy-egy szituációban, illetve mennyire együttműködő a család. A nyertes a KidsOasis Országjáró Bloggereként lehetőséget kap arra, hogy a minősített KidsOasis szálláshelyekre családjával augusztus és november között ellátogasson, ott átélje az igazán családbarát vendéglátás élményét, mindezt ingyen!

Természetesen a sok-sok kikapcsolódás mellett kötelezettségei is vannak az „új ideiglenes kollégának”. Minden utazásáról beszámolót kell írnia a KidsOasis honlapon található blogba, bejegyzés és videó formájában.