Kiemelt híreink

Azt akarod, hogy beléd szeressen? A csillagjegye segít!

Párhoroszkóp

Talán nem is gondolnád, hogy mennyi mindent meghatároz a csillagjegy. Azon kívül, hogy a személyiségjegyeink is a horoszkópunk függvényében alakulnak ki, a párválasztásunkat is befolyásolják. Olvasd el a csillagjegye jellemzését és hívd fel magadra a figyelmet!

Kos (március 21.-április 20.)

Imádja az embereket, a pörgést, a nyüzsgést, szereti ha körülveszik a barátai. Nagyon élvezi, ha a középpontba lehet, így olyan nőre van szüksége, akit nem zavar a reflektorfény. Fontos számára a magabiztos fellépés, azonban egyáltalán nem felszínes, a szerénységet pedig nagyon becsüli. Számára a legfontosabb dolog a közös érdeklődés, úgy tartja, hogy ez az alapja egy jó kapcsolatnak.

Bika (április 21.-május 21.)

Ő egy igazi hangulatember: az egyik pillanatban felelősségteljes, a másikban azonban mindenből viccet csinál. Az is gyakran előfordul, hogy szándékosan kellemetlen helyzetbe hozza a környezetét. Ha ezeket a szituációkat valamilyen szellemes megjegyzéssel reagálod le, akkor nagy a valószínűsége, hogy felkelted az érdeklődését. A zsánere a magabiztos nő, de viselkedj mindig nőiesen.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ő egy igazi nőcsábász: egyszerű felkelteni az érdeklődését, de megtartani annál nehezebb. Nem elég csinosnak és közvetlennek lenned, ahhoz, hogy elrabolhasd a szívét. Kell hogy legyen benned valami plusz ahhoz, hogy meghódítsd. Próbálj spontán és bevállalós lenni, mutasd meg neki, hogy nem félsz kizökkeni a megszokott környezetből.

Rák (június 22.-július 22.)

Nagyon érzékeny, így finoman kell közelíteni hozzá. A meghódítására csak akkor van esélyed, ha megbízik benned és a barátjának tart. Ehhez sok beszélgetés, közös program és kölcsönös érdeklődés kell. Ha megbízol benne, akkor ő is a támaszának fog tartani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Mivel nagyon szeret vadászni, így egy szexi mosollyal vagy egy kis flörttel könnyen felhívhatod magadra a figyelmét. Hosszútávú sikert akkor érhetsz el nála, ha minél inkább próbálod megismerni. Ha saját magáról van szó, akkor az oroszlán kicsit hiú, ezért élvezi a figyelmedet, főleg akkor, ha hajlandó vagy a kedve szerint cselekedni. Arra azonban figyelj, hogy ne hódolj be neki teljesen!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Ezt a csillagjegyet a régimódi kisugárzás és a törékenység nyűgözi le. Az optimista és szerény viselkedés alapkövetelmény nála, de a lazaságot sem veti meg – de vigyázz, a közönsége viselkedést (pl káromkodás) nem szereti! A bizalmát és a figyelmét a tájékozottsággal és az intelligenciával nyerheted el.

Mérleg (szeptember 23.- október 22.)

Az ő szívéhez a kulcs a feltűnő megjelenésben rejlik: egy csinos ruha, frizura, smink vagy egy olyan megjegyzés, amit nem hagyhat szó nélkül. Képtelen megállni, hogy belefolyjon egy vitába, élvezi a szócsatákat, így ezzel biztosan magadra irányíthatod a figyelmét. Próbálj kicsit megközelíthetetlennek tűnni, mivel nagyon szeret hódítani.

Skorpió (október 23.-november 21.)

Egy igazi társasági ember, imád középpontban lenni. Kívülről magabiztos és egyszerű, ha azonban jobban megismered, rájössz, mennyire érzékeny és összetett személyiség. Ha megnyílsz felé, ő is a bizalmába avat, bár ehhez sok türelemre lesz szükséged. Ha vagány és vicces vagy, azzal sokat lendíthetsz a kapcsolatotokon.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Nyilasnál az arany középutat kell keresned, hiszen szereti a nőiességet, de a cicababák nem érdeklik. Olyan lányt keres, akivel lehet beszélgetni, nevetni, aki meghallgatja őt. Gondoskodónak és szorgalmasnak kell lenned, de emellett egyéniségnek is, és ne olvadj bele a környezetbe. Érdeklődj iránta, és legyen hozzá egy-egy kedves szavad, meglátod imádni fog!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ennek a csillagjegynek az érdeklődését leginkább humorral lehet felkelteni. Ha van egy érdekes sztorid, vagy kívülről fújod a legjobb vicceket, akkor nyert ügyed van nála!Persze az sem árt, ha tudsz nevetni magadon, mivel a Bak nem túlzottan kedveli, ha valaki a tökéletességre törekszik. A lényeg az, hogy legyél laza, és ne vedd túl komolyan az életet, ez a siker kulcsa nála!

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A Vízöntő jegy szülöttjének fontos, hogy a partnere vidám és optimista legyen, hogy képes legyen még a leglehetetlenebb szituációban is a jót látni. Ő maga is ilyen szemléletű, nem tud mit kezdeni a pesszimizmussal. Nehezen tud a női szépségnek ellenállni, tehát fontos, hogy megjelenésedben is hass rá, és meglátod, a vonzó kisugárzás hozzásegít a sikerhez.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Ő az, akit nem nyűgöz le, ha egy lány mesterkélt, sőt, azt kedveli, akivel jókat lehet bulizni, aki belevaló, és mindig benne van egy kis mókázásban. Emellett az sem árt, ha önmagad vagy, és szeretsz nevetni, ha pedig mindenről van véleményed, azzal határozottan elbűvölheted őt.