Kiemelt híreink

A nők is fantáziálnak a szexről?

A női fantázia...

Minden ember szeret fantáziálgatni. Jó kikapcsolódási lehetőség, ha egy kicsit eltereljük a gondolatainkat a valóságról, és valami teljesen más dologra gondolunk. A férfiak legtöbbször nem titkolják, hogy fantáziálgatásaik szexuális dolgok körül forognak. A nők már annál is inkább… Mi lehet az oka ennek?

A női agy máshogy épül fel, mint a férfi, más a fontos egy nőnek és más egy férfinek. Köztudott, hogy a férfiak agya nagyobb mint a nőké, azonban ez nem azt jelenti, hogy a nők rosszabbul használnák, mint hímnemű társaik.

Kutatások bizonyítják (és érezhető is), hogy a nők képesek mindkét agyféltekét egyformán és egy időben használni, tehát egy nő több dologra tud egyszerre koncentrálni. A szexuális fantázia esetén is a férfiak sokkal jobban bele tudnak merülni egy-egy szexuális vágyba, mint a nők. Egy férfi már egy-egy szexuális töltetű fantáziától is teljesen be tud indulni, egy nőnél ez már nehezebb.

Azt viszont mindenkinek tudnia kell, hogy a nők is szoktak szexuális dolgokról fantáziálni, bármennyire is hangoztatják, hogy nem, azonban ők nem ismerik be annyira nyilvánosan, mint a férfiak. A gyengébbik nem képviselői sokkal szégyenlősebbek, pedig egyáltalán nem szégyen az, ha egy nő a szexről fantáziál. Nyugodtan fantáziálj te is szexuális dolgokról fürdés közben vagy lefekvés előtt, és ne érezz bűntudatot emiatt, hiszen te is ember vagy!