Kiemelt híreink

Szeretsz fagyizni? Nos, a kutyusod is szeretne!

Bár lassan véget ér a nyár, de azért még szeptember elején is jól esik egy-két gombóc fagylalt. Persze ilyenkor négylábú kedvenceink csak vágyakozva nézhetnek minket. Vagy mégsem?

Hogy is mondják? Van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a jóval: július vége óta látogatható az első kutyafagyizó – a Doggy Gelateria már most akkora siker, amiben valószínűleg a projekt megámodói is csak reménykedtek. És akkor jön a rossz hír: jelenleg még csak Londonban kedveskedhetünk négylábú társainknak külön kutyafagyival.

A Doggy Gelateriában jelenleg három ízben kínálják a fagyikat: van epres-almás, almás-banános-répás és mézes-banános. Ez utóbbi a legnépszerűbb a kutyatulajdonosok – akarom mondani, a kutyusok – körében. Természetesen mindhárom ízkombináció kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, ami teljes mértékben fogyasztható mind két-, mind négylábú vendégek számára – ugyanakkor a tulajdonos hozzátette: a kutyákra szabták az ízvilágot, így a gazdiknak nem biztos, hogy minden esetben ízleni fog a jeges finomság.