Kiemelt híreink

Súlyos gipszfüggőségben szenved!

Úgy gondolja, hogy így könnyebb lesz a csajozás

Sokféle függőség van a világon, de ezt mi magunk sem gondoltuk volna: egy 27 éves amerikai férfi csak akkor érzi jól magát, ha valamije be van gipszelve… Persze a legjobb az, ha mindene! Természetesen törött csontok sem kellenek hozzá…

A chicagoi férfi már több mint 50 ezer dollárt (közel 14 millió forintot) költött el meglepő szenvedélyére. Kevin hol a kezét, hol a lábát gipszelteti be, de igazán akkor érzi jól magát, amikor az egész testét bekötik.

A férfi 12 éves korában vált a gipszek rabjává, amikor rollerezés közben eltörte a karját. Persze előnyös célokra is próbálja fordítani megszállottságát: szívesen használja például csajozásra. Úgy véli, hogy a bekötött végtagok segítségével rengeteg előnyhöz jut az életben, a legnagyobb álma pedig az, hogy egyszer úgy randizzon valakivel, hogy tetőtől talpig, az egész teste be van gipszelve.

gipszfüggő2

“A fürdés kellemetlenségeket okoz, hiszen a gipsznek szárazon kell maradnia, de ettől függetlenül imádom ezt az érzést! Amikor 6-7 éves voltam rendszeresen WC-papírral tekergettem körbe a lábamat és az egész testemet. Most végre jól érzem magam a bőrömben!” – mesélte nem mindennapi élményeit a férfi.