Kiemelt híreink

Kemény! Ez vár ránk 2017-ben Nostradamus szerint

Ha hiszünk a jóslatnak, akkor semmi jóra nem számíthatunk 2017-ben!

Egy YouTube felhasználó állítja: megfejtette Nostradamus, a 2017-es évre vonatkozó próféciáit. A francia asztronómus, és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak: félelmetes események közelednek.

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja a III. világháborút Oroszország és az USA közt. Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy földönkívüli invázió fog véget vetni a pusztulásnak. Az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre béke legyen a Földön, persze az ő irányításuk alatt – írja a Ripost.

A modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből kiolvasható, hogy 2017-ben lesz Krisztus második eljövetele, lezajlik az Armegeddoni csata, ahol az Antikrisztus elbukik majd.

Hogy mi köze a két teljesen különböző dolognak egymáshoz?

Az Armegaddoni csata és a III. világháború ugyanaz, Putyin és az Antikrisztus is ugyanaz a személy. Krisztus a mennyei seregével és a földönkívüliek is helyettesíthetőek egymással. Mindkét írás ugyanarról szól, csak más szavakkal írják le az eseményeket! Sőt számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek. Egyre gyakoribbak az UFO-észlelések, a furcsa fanfárszerű hangorkánok, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenés Oroszország felett, és egyre sűrűbben fordulnak elő természeti katasztrófák.