Kiemelt híreink

Juhot, tehenet és kecskét kínál Obama lányáért

Megtanítja tehenet fejni Obama lányát

Nem aprózza el a lánykérést az a férfi, aki 150 jószágot kínál az Egyesült Államok elnökének lányáért. A kenyai ügyvéd 50 tehenet, 70 juhot és 30 kecskét ajánlott fel Barack Obama 16 éves lánya, Malia kezéért.

A The Nairobian című kenyai újság állítása szerint a fiatal ügyvéd érzései teljesen őszinték és nem a család vagyona, hanem a tiszta, őszinte szerelem vezérli. Felix Kliporno júliusban akar tárgyalni Obamával, amikor az elnök az országába látogat.

“2008 óta érdeklődöm iránta, és hogy őszinte legyek azóta nem jártam senkivel sem, mivel megfogadtam, hogy hűséges leszek iránta. A családom támogat a döntésemben és segítenek összeszedni a menyasszony árát.” – mondta az ügyvéd.

Kiprono erősen bízik abban, hogy Obama elnök júliusi kenyai látogatására magával viszi a lányát is, hiszen a látogatás során akarja megkérni a kenyai gyökerű amerikai elnök lányát. Ha ez még nem lenne elég: azt is elárulta, hogy ha sikerül elvenni a lányt, akkor egyszerű életmódra vágyik. “Megtanítanám Maliát tehenet fejni, kukoricakenyeret sütni, aludttejet készíteni, amit minden kenyai nő tud”.