Kiemelt híreink

Immúnis az áramütésre a 16 éves fiú

Feszegeti határait az indiai fiú

11 ezer volt meg se kottyan neki, teste 500 ház energiaellátásához elegendő, testén átvezetett áramot is mindenféle probléma nélkül el tud viselni.

Teljesen véletlenül fedezte fel különös adottságát a 16 éves Deepak Jangra, aki képes egy elektromos vezetékekkel teli kád vízben teljesen meztelenül gond nélkül ücsörögni.

Az indiai fiú azt állítja, hogy ez a képessége Isten ajándéka. “Nagyon kivételesnek érzem magam, hiszen olyan erőm van, ami senki másnak, épp ezért nem akarom elvesztegetni. Régen még féltem az elektromosságtól, de most már magabiztos vagyok. Folyamatosan tesztelem magam, és rájöttem, hogy nem eshet bajom. Sőt, még akkor sem sérülök meg, ha egy használatban lévő vezetéket a nyelvemhez érintek.”

Deepak három évvel fedezte fel kivételes képességét, amikor anyja fűtését próbálta megjavítani és egy bizarr balesete lett. “Anyám folyamatosan panaszkodott, hogy nem jó a hősugárzó. Mivel szerelőre nem volt pénzünk, így úgy gondoltam, hogy megpróbálom én megszerelni. Ekkor érintettem meg teljesen véletlenül csavarhúzommal az egyik vezetéket, azonban semmi sem történt, nem rázott meg. Akkor még azt hittem, hogy a faluban lehet valami gond a villannyal.”

áramütés

Pár héttel később a DVD-be ragadt be egy lemez, ami miatt szétszedte a készüléket. Ekkor többször is megérintette az elektromosság alatt lévő készüléket, azonban semmi sem történt. Leellenőrizte, hogy tényleg be van-e kapcsolva az áram, és miután meggyőződött róla, hogy igen, rájött, hogy valami nagyon nem stimmel vele.

A fiú persze nem adja fel: többször kísérletezett, feszegette a határait, hogy mennyit bír, de eddig még egyszer sem sérült meg. Egyszer egy oszlopra is felmászott, hogy a halálos 11 ezer volttal próbálkozzon, azonban ez sem veszélyeztette az életét. A falu lakói persze azt hitték, hogy öngyilkos akar lenni.

Egyébként egy átlagos embernek már 50 volt is rendkívül veszélyes, és súlyos károkat okoz.