Kiemelt híreink

Horror: száz késszúrással ölte meg a feleségét

Brutális gyilkosság Budapesten

Több, mint 100 kézszúrással ölte meg a feleségét egy férfi Budapesten, mert “megelégelte, ahogy a nő beszélt és viselkedett vele” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

A gyilkosság még február 11-én történt, ám a rendőrök, a nőt hiányoló szomszédok bejelentése alapján csak február 13-án fedezték fel az asszony holttestét. A tájékoztatás szerint, az 57 éves férfi a főváros VIII. kerületében található közös lakásukban szurkálta halálra a kanapén fekvő nőt. A szúrt és vágott sérülések az áldozat egész testén megtalálhatóak voltak.

A társasház lakóinak két nappal később tűnt fel, hogy a közösségi oldalon aktív életet élő nő nem ad életjelet magáról. A szomszédok a férjnél érdeklődtek, aki a nő betegségével indokolta az eltűnését. A lakóknak az lett gyanús, hogy miközben felajánlották, hogy meglátogatják az asszonyt, a férfi ezt nem engedte, ezért február 13-án értesítették a rendőrséget.

A kiérkező járőrök a lakásban megtalálták a nő holttestét, a férjet – aki otthon tartózkodott – elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett. A férfivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet a bíróság február 16-án rendelt el – közölte a rendőrség.

Forrás: MTI