Kiemelt híreink

Erdőben kellett megszülnie gyermekét, 3 nap után találtak rájuk

Erdőtüzet okozott, hogy kijusson a vadonból

Egyedül kellett megszülnie a gyermekét annak a 35 éves nőnek, aki a szüleihez menet tévedt el.

Az autója hátsó ülésén, egy nemzeti parkban, teljesen egyedül hozta világra a gyermekét egy kismama. A nő eltévedt, a kocsijából pedig kifogyott a benzin. Amber Pangborn mobilon sem tudta értesíteni a családját, mivel az erdőben nem volt térerő.

A nő a szüleihez tartott, amikor megindultak nála a szülési fájdalmak. Amber egy erdőn átvezető hátsó kerülő úton ment, amit már régebben mutattak neki, de még soha nem vezetett arra. Úgy gondolta, most kipróbálja, hátha előbb ér célba. Az út során azonban eltévedt, hirtelen rátörtök a szülési fájdalmak, így a kocsi hátsó ülésén kellett megszülnie negyedik gyermekét. Az igazi nehézséget a következő három nap tartogatta, hiszen a kismamánál csak néhány darab alma és üdítő volt. Sőt a méhek is folyamatosan rá akartak szállni a méhlepényére, miközben a kislányát próbálta védeni több csípése is lett.

Amber a harmadik napon már teljesen bepánikolt, hiszen azt hitte, nem fognak kijutni a vadonból. Ekkor egy hirtelen ötlete támadt: öngyújtóval és hajlakkal gyújt jelzőtüzet. Ez annyira jól sikerült neki, hogy a lángok szinte azonnal felszaladtak a hegyoldalon. Ekkor tudatosult benne, hogy erdőtüzet okozott. Erre figyeltek fel a tűzoltók, akik egy helikopterről meglátták a nőt és kimentették. Mindkettőjüket azonnal kórházba vitték, ahol megállapították, hogy mindketten egészségesek.