Kiemelt híreink

Eltörölte a roaming-díjakat a Vodafone

Hazai díjakért telefonálhatunk Európából

Április 1-től eltörli az európai roaming-díjakat a Vodafone Magyarország, így egész Európában a hazai tarifák szerint telefonálhatunk.

Egy nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is egyedülálló lépést tett a Vodafone, hiszen csak hazánkban vezeti be a roaming-díjak eltörlését. Ez annyit jelent, hogy a mai naptól az előfizetők ugyanúgy tudják használni az új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához Európában, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül.

A további újítás, hogy az új Világjegy szolgáltatással Európán kívül a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban is lehetőség van a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldésekre és az adatkeretek felhasználására, fix napidíj ellenében.

Az új korlátlan Red csomagok ára nem változott, de kiegészül a roaming szolgáltatással: az előfizetők továbbra is három lakossági és üzleti csomag közül választhatnak. Az új tarifákra váltás díjmentes a határozatlan idejű szerződéseknél, a határozott idejűeknél akkor, ha magasabb csomagot igényel az ügyfél, egyéb esetekben 10 ezer forint a módosítás díja.