Kiemelt híreink

Zenész arcok és különleges plakátok a Budapest Parktól

Április elejétől a hazai könnyűzenei szcéna több jeles képviselője egy-egy dalidézettel köszönti a főváros forgalmasabb csomópontjain az arra járó közönséget. A Budapest Parkot népszerűsítő plakátsorozaton Rúzsa Magdi, valamint a Kiscsillag, a Hiperkarma, az Irie Maffia, a Wellhello és a Punnany Massif frontemberei lesznek láthatóak.

b1_ruzsamagdi-1

A Deák téri metróállomáson valamint Budapest forgalmasabb útjain majd’ 200 plakáton illetve citylighton, továbbá nyomtatott és online hirdetéseken jelentkezik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park image kampánya, április 1-től. “Az volt a célunk, hogy pozitív üzeneteinkkel jobb kedvre derítsük a reggel munkába utazó embereket” – meséli Kelemen Zsófia, a Park marketing vezetője. A plakátsorozaton Rúzsa Magdi, Lovasi András, Sena az Irie Maffiából, Máté és Wolfie a Punannyból, Bérczesi Robi a Hiperkarmából, valamit Fluor és Diaz a Wellhelloból egy-egy dalrészlettel köszönti az közönséget. “Nagyon büszkék vagyunk, hogy ezek a művészek arcukat adják és idézeteikkel népszerűsítik a Parkot, azon túl, hogy mindegyikük – sok más magyar sztárral egyetemben – fel is lép nálunk idén nyáron” – mondta a marketing vezető.

Április 23-án kezdi, immár negyedik évadját a Budapest Park. Az idei felhozatalban is ott lesz a honi zenei élet krémje, gazdagon tarkítva nemzetközi sztárokkal. A Budapest Park ezúttal is a műfajok változatosságát ígéri, mint egy „multikulti nagyfesztivál”– öt hónapon át. Részletes program itt: www.budapestpark.hu

b1_wellhello-1