Kiemelt híreink

Nosztalgiára éhezők figyelem!

Charlie és D. Nagy Lajos – ifjonckori társaival a királyok városában

2016 február 6.-án Székesfehérváron, a Szent István művelődési központban kerül sor az immár társadalmi eseménynek számító Gorsium-estre, amelyen a 60-as -70-es évek nagy slágerei mellett a Gorsium együttes saját dalai is (pld. Naplabdák) felcsendülnek. Az est meglepetésvendégei, a hajdani zenésztársak: Charlie és D.Nagy Lajos.

Paizer Gordon György -egy budapesti rejtvénylapkiadó főszerkesztője a Csanádi utcában- méltán lehet büszke, nem csak a médiában eddig eltöltött több évtizedére, de az immár 46 éve összeverbuvált székesfehérvári csapatára is, amiben olyan nagyságokkal zenélt együtt, mint Horváth Charlie és D.Nagy Lajos.

Abban az időben sorra nyerték az akkori tehetségkutatókat, azóta a csapat tagjai szétszóródtak, többen hivatást is váltottak és úgymond civil szakmát űznek, mégis időt fáradságot nem ismerve, mai napig számíthatnak egymásra, soha nem voltak haragban, soha nem veszekedtek (így tán lehet nem is annyira címlapstory a történet ?!) – egyszerűen az iskolaévek után szétváltak útjaik, de azt hogy honnan jöttek- egyikük se feledte!
Idén február elején csapnak a húrok közé az örökifjak, hogy táncra perdítsék a nosztalgiára éhezőket.