Kiemelt híreink

Megérkezett az AGNESKOVACS leather design új kollekciója

Táskák- filozófiai tartalommal

A Kovács Ágnes által 2010-ben alapított márka bemutatkozott már Európa legnagyobb városaiban –közöttük Párizsban és Londonban is nagy sikert aratott. Legújabb PONS kollekciója hamarosan nálunk is megtalálható lesz a Black Box Budapest üzletekben, a Rododendron Art and Design Shopban , és a Mono art and designban.

Kovács Ágnes kollekcióinak létrehozását Budapest hídjai ihlették a bonyolult szerkezeti felépítésük és az összekötő funkciójuk által. „…a stabil szerkezet alatt, a folyó állandó mozgásban van -ez az ambivalencia egy felhőtlen szabadságérzetet generál, amelynek segítségével kiléphetünk kicsit a mindennapokból, ez számomra a „híd-élmény” – meséli több nyilatkozatában.

Táskái magas minőségű bőrből készülnek, melyekhez japán akácfa-elemek csatlakoznak – a kontraszt a bézs és a fekete kombinálásával, a színekben is fellelhető. Míg az egyik, elegáns visszafogott érzelmes , addig a másik, a karakteres és merész. E két különböző világ harmonikus áthidalásának gondolatisága az, ami egyedivé teszi ezeket a terméket.

Az új PONS kollekció formailag a fent említett BREAKLINE (híd élmény ), koncepciójában pedig a TORII gondolatvilágát viszi tovább. Kapu és a híd bizonyos szempontból azonos jelentéssel bír, mivel mindkét eszköz átjárást biztosít egy „másik világba”.

A táskák jellegzetes karakterét az egyedi kialakítási technika adja és a kollekciók minden esetben egyetlen lapból, a hajlítások és hajtások váltakozásával készülnek.

További információ: www.agneskovacs.hu

https://www.facebook.com/agneskovacs.leather.design

(Fotó: Facebook/ Agneskovacs leather design)