Kiemelt híreink

III. Fröccs és Barbecue Fesztivál – ott a helyünk!

Június 12-14.

Óriási partinak nézhetnek elébe a  hétvégén  a fröccs, a barbecue és az utcabálok szerelmesei.

Manapság egyre nagyobb teret hódít az egészséges táplálkozás, ennek megfelelően a minőségi alapanyagok beszerzése is jóval nagyobb hangsúlyt kap, így mint azt az előzetesen tartott sajtótájékoztatón Necz Istvántól, a fesztivál főszervezőjétől  megtudtuk,  az idén még inkább előtérbe helyezték, hogy csak a szakma legjobbjai képviselhessék magukat a III. Fröccs és Barbecue Fesztiválon. Ennek megfelelően többek között  jelen lesz Puskás Attila az Invictus Borházával, valamint Kis Zoltán Döme mesterszakács is tanítványaival, akik a helyszínen grillezni vágyó vendégeknek segítenek majd a  házi praktikák elsajátításában.

Ugyanis az idén nem csak a street food éttermek finomabbnál finomabb falatjait kóstolhatják meg  a látogatók, de a Dunaparton felállított faszéntüzelésű grillezőkön  maguk  is – szenvedélyüknek hódolva – elkészíthetik ételeiket,  amelyekhez a BBQ Piac szolgáltat alapanyagot.

Mi a gyömbéres-barnacukros pácban érlelt pompás baconokat már megízlelhettük és csak javasolni tudjuk!

De természetesen nem csak a finom falatok, de az üdítő nedűk miatt is érdemes kilátogatni a fesztiválra, ugyanis a már megszokott bor alapú fröccsök – kisházmester, hosszúlépés, viceházmester, kisfröccs, házmester, nagyfröccs, kőműves fröccs, Krúdy fröccs, háziúr, sóher, mafla, polgármester, csatos, lámpás – mellett  vodka,whisky és sör spriccerek is  kaphatók lesznek.