Kiemelt híreink

HatsBand buli a Dürer Kertben

Az eredetileg punk-rock stílust képviselő HatsBand zenekar 2011 szeptemberén alakult. A csapatban olyan fiatal tehetségek zenélnek, mint Miholka Zsanett (gitár), Tulik Zsolt (gitár), Bubálik Gábor (dob), Juhász Károly (basszusgitár), valamint Bodrogi Zsanett (ének).

„Rengeteg fellépésen túl vagyunk, és igazából olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád. A jelenlegi formációval olyan előadók előtt zenélhettünk, mint a Machine Mouse, vagy éppen a Zorall.” – kezdte a zenekar alapítója, Miholka Zsani. „A próbák általában félnaposak, ilyenkor 5-6 órát is eltöltünk a próbateremben. Gőzerővel készítjük a saját dalainkat, amelyből eddig 3 van. A zene számomra egy óriási lehetőség, hogy kiteljesítsem önmagam. A zene és a zenekar az életem.” – tette még hozzá mosolyogva Zsani, aki Tulik Zsolttal együtt Ficzkó András (ex-Machine Mouse) akusztikus formációban is megállja helyét.

A csapattal legközelebb április 18-án, a Dürer Kertben találkozhat a közönség. Az este során fellép még a Delirium, a Relieved Ones, a Kispárna Zenekar, a Thunderbird, valamint az Almost 42 is. A belépő 800 Ft, amely a helyszínen váltható meg.