Kiemelt híreink

A legújabb kerti trendek és sötétben világító növények premierje a 10 éves Gardenexpón!

Tizedszerre is virágok között

Egy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van! És sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Mert megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, kultúrával, fantáziával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal kerül megrendezésre március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában. Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek is várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz a helyszínen, ahol a legjobb hazai kertszakértők segítenek a tervezésben és választásban.

Feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!