Kiemelt híreink

Vigyázat, ezek taszítják a nőket!

Ezekre figyelj, ha akarsz barátnőd

Vannak férfiak, akik azt hiszik magukról, hogy sármjuknak köszönhetően bármikor bármilyen nőt megkaphatnak. Ez még akár igaz is lehet, azonban vannak dolgok, amelyekre oda kell figyelni.

Ha egy pasi meg akar hódítani valakit, akkor bizony néhány szabályt muszáj betartania, különben egyedül marad. Összegyűjtöttünk pár dolgot, amit ha betartasz, akkor egy igazi álompasivá válhatsz!

Ápolatlan körmök

A nők minden apró részletre odafigyelnek és ezalól a kéz sem kivétel. A rágott köröm nem túl szép látvány, s ha ehhez még berepedezett, feltépkedett bőr is társul, az már eléggé kiábrándító lehet. Tehát uraim, tessék odafigyelni az igényes kezekre, ujjakra, körömökre!

Erős szagok

Igaz, hogy a szag alapján választunk partnert, de félreértés ne essék, ez nem igaz az erős, kellemetlen testszagra. A nők szeretik a finom illatokat, ha pedig egy pasi igényes, kellemes illatú parfümöt használ, akkor különösen vonzóvá válik a gyengébbik nem képviselői számára.

A szőrzet is számít

A szőrrel nincs semmi baj, azonban ezt is rendben kell tartani. Egy igényes férfinek mindig oda kell figyelnie arra, hogy az arcszőrzete rendben legyen. Nagyon sok mai nő számára már-már az is elvárásnak számít, hogy partnere borotválja a hónalját és az intim testrészét is.

Ápolatlan fogak

A szuvas fogakkal együtt jár a kellemetlen lehelet is… Így ha te is ezzel a problémával küzdesz, akkor minél előbb keress fel egy fogorvost, mert kevés nőnek lesz az az álma, hogy egy olyan emberrel csókolózzon, akinek igénytelen a szája.

Normális frizura

A legtöbb férfi csupán a lustaság miatt nem megy el fodrászhoz, pedig egy-két havonta mindenkinek ki lehetne bírnia azt az egy órát. Ne feledd, sokkal ápoltabbnak tűnik az, aki odafigyel a hajára.

Koszos ruhák

Sok férfi esik abba a hibába, hogy ugyanabban a ruhában megy dolgozni, mint amibe otthon volt, vagy hogy visszaveszi azt a pólót amibe már beleizzadt. Egy felsőt egyszer vegyél fel, akkor is ha nem érzed büdösnek, hiszen attól mert te azt hiszed, hogy nincsen szaga, még a párod érezhet kellemetlen szagokat!