Kiemelt híreink

Luis Enrique még 1, Dani Alves pedig 2 évre a Barcáé

Hosszabbított a siker edző a Barcánál

A csapat elnöke Josep María Bartomeu hamarosan átadja helyét az elnöki székben,de addig még gyorsan nyélbe ütött néhány üzletet.

Bizonytalan nyilatkozatok ide, bizonytalan nyilatkozatok oda, Luis Enrique folytatja. Az első barcelonai évében triplázó menedzser megkapta jutalmát,újabb 1 évvel hosszabbították meg szerződését 2017-ig.

Az elmúlt hetekben felerősödtek a pletykák a brazil jobbhátvéd Dani Alves távozásáról,sőt hétfőn a játékos nyilatkozatai alapján mindenki úgy gondolta vége barcelonai karrierjének. Most azonban mégis marad, szerződését 2+1 évvel toldották meg így már nyolcadik szezonját kezdheti meg gránátvörös- kék mezben.

Eközben a Barca szerződtette a Sevilla játékosát Aleix Vidalt, aki 2020-ig írt alá. A jobb oldali középpályás posztján jeleskedő spanyol januárig nem léphet pályára a Barca színeiben,sőt addig a klub játékos keretébe sem regisztrálhatják.

Mint ismert a FIFA 2 átigazolási szezonból is kizárta a gárdát mert megsértette a fiatalkorú játékosok szerződtetésére vonatkozó szabályokat, Vidalnak ezért kell várnia a bemutatkozásra. A klub vezetői bejelentették ennek ellenére sem adják kölcsön a játékost.

(Berencsi Pálma)