Kiemelt híreink

Itt az első hivatalos Avengers 2 trailer!

Képregényfanatikusok mekkája: Age of Ultron előzetes a neten

Az internetet nem lehet kordában tartani – sem a rajongókat megváratni: ezt bizonyította be az Avengers: Age of Ultron első hivatalos trailere, amit ugyan csak pár nap múlva mutattak volna be, de előbb kiszabadult a szellem a palackból.

Az előzetest – a tervek szerint – a SHIELD Ügynökei második évadának következő epizódja előtt mutatták volna be, azonban egy véletlennek (?) köszönhetően előbb kikerült az internetre. Innentől persze nem volt megállj, rajongók milliói töltötték le, osztották meg – és a Marvel sem tehetett mást, mint beletörődött: Vasember és szuperhős csapatának második közös filmes kalandja immár kiszabadult a palackból, és önálló életet él.

Ugyan magára a mozira még bő fél évet kell várni, de már most tucatnyi infóval lettünk gazdagabbak, mint korábban – hála a trailer képsorainak, mik arra engednek következtetni: az Avengers: Age of Ultron már megvágva, készre effektezve várja a bemutatót. Nem is nagyon szeretnénk spoilerezni, tessék megnézni az előzetest – többször is, ha kell! A Marvel hivatalos csatornáján jelenleg (a kikerülés utáni harmadik napon) 34 milliónál tart a videó számlálója, amivel tulajdonképpen pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb feltöltésükké lépett elő – ami azért jelent valamit…