Kiemelt híreink

Hódíts a strandon! Légy sármos a vízparton is

Ezekre figyelj, ha a strandon is jól akarsz kinézni

Sok férfi hajlamos abba a hiába esni, hogy a vízparton nem figyel oda a megjelenésére. Pedig aki a strandon akar barátnőt szerezni, annak igenis foglalkoznia kell a fürdőruhájával is!

1. Fürdőnadrág

A nők odafigyelnek arra, hogy tökéletes fürdőruhát válasszanak, próbálják a számukra legelőnyösebb darabot megtalálni. Férfiként sem mindegy, hogy milyen fürdőruhában vonulsz végig a strandon. Tudnod kell, hogy mi az, ami jól áll neked, hiszen például egy feszes alsó vagy egy fecske szinte mindent megmutat. A nők nem feltétlenül rajonganak ezekért a darabokért, de félreértés ne essék: a túl hosszú fürdőnadrág sem a legcsábítóbb viselet. A legjobb, ha megpróbálsz kicsit térd fölé érő, lehetőleg vékony anyagból készült fürdőnadrágot választani. Próbáld kerülni a zsebeket, mert ezek a vízből kijövet nem épp a legkényelmesebbek.

2. Papucs

Ha a szandálokra rakod le a voksod, akkor a vízparton el kell, hogy felejtsd ezt a darabot, hiszen strandoláskor sokkal kényelmesebb – és persze praktikusabb is – a papucs. Emellett persze jobban is néz ki, ha nem szandálban mászkálsz a parton. Ma már nagy divat a férfiak körében is a tangapapucs, így bátran szerezz be egyet a nyárra.

3. Törölköző

A nők szeretik maguk köré tekerni a törölközőt, de ez egy férfin teljesen más hatást kelt. Ha kényelmetlenül érzed magad a kis feszes fürdőnacidban, akkor inkább hosszabb és lazább alsót válassz, melyre teljesen felesleges törölközőt tekerned.

4. Napszemüveg

Erős napsütésben védd a szemed egy napszemüveggel, de figyelj oda, hogy lehetőleg ne legyen rajtad egész nap, mert akkor a szemkörnyéked semmit sem fog barnulni. A szemüveg vásárláskor érdemes kikérned valakinek a véleményét, hogy melyik az a darab, ami neked a legjobban áll.

5. Ékszer

Ha hordasz ékszereket, akkor ezt a kiegészítőt felejtsd el a strandon, hiszen teljesen felesleges. Amellett, hogy kényelmetlen, ha lebarnulsz biztos lehetsz benne, hogy még a nyoma is ott fog maradni. Ha teheted, akkor az órádat is hagyd otthon, meglátod megleszel nélküle is! :)