Kiemelt híreink

Ezt látnod kell! Óriási filmes bakik!

Sokan megszállottnak tartják azokat, akik azért néznek végig egy-egy filmet, hogy a hibákat keressék bennük. Pedig nekik köszönhetően sok olyan bakit megláthatunk, melyeket amúgy nem biztos, hogy észrevennénk.

Vannak olyanok, akik árgus szemmel nézik a filmeket és képkockáról képkockára a bakikat keresik. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb filmek legnagyobb hibáit!

Alkonyat

Bella első napja az új suliban. Egyetlen probléma, hogy a kamera visszatükröződik a kocsija szélvédőjén.

Filmbaki Alkonyat

A Karib-tenger kalózai – A Fekete gyöngy átka

Az egyik jelentben egy stáb tag tűnik fel, fehér ujjatlan pólóban, napszemüvegben és cowboy kalapban. Lehet, hogy ő mindenképpen szerepelni akart a filmben, mindenesetre elég viccesen néz ki a kalózok között.

Filmbaki Karib

Harry Potter és a titkok kamrája

Ajjajjj, Harry és Malfoy párbaj jeleneténél véletlenül ott felejtették az operatőrt.

Filmbaki Harry Potter

A Gyűrűk Ura – A Király visszatér

A trilógia utolsó részében, a film második felénél Frodo szerez egy csúnya sebet a jobb orcáján. A film hátralévő részében a seb többször is változtatja helyét és alakját. A legfeltűnőbb, amikor átkerül a bal oldalra, közel a nyakhoz.

Trója

Ebben a filmben látható az egyik leghíresebb baki, mikor Brad Pitt mögött egy személyszállító repülő tűnik fel.

A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége

Mielőtt Boromir meghal, Aragorn és a férfi még pár fontos szót váltanak, miközben Boromir megfogja Aragorn jobb vállát. Amikor a kamera váltja a képet, már Aragorn-t láthatjuk Boromir perspektívájából, és a férfi keze eltűnik a válláról.

Filmbaki Gyűrűk ura

Végezetül egy videó a Titanicban látható bakikról: a Titanic női főhőse egy percen belül frizurát vált, sőt a hajó sem mindig ott törik ketté, ahol kellene.