Kiemelt híreink

Ezt árulja el rólad az első randi helyszíne

Nem mindegy, hogy hová viszed a kiszemeltet

Biztosan neked is okozott már fejtörést, hogy az első randi alkalmával hová vidd a kiszemelt nőt. Vigyázz, mert egy-egy helyszín sokat elárulhat rólad!

1. Étterem, kávézó

Ez a legklasszikusabb és persze a legkedveltebb randihelyszín. Kellemes a hangulat, a kiszolgálás udvarias, így tényleg csak egymásra tudtok koncentrálni. Ebből azt a következtetést fogja levonni a jövendőbelid, hogy szereted a hagyományos, megszokott dolgokat és fontos számodra, hogy a lehető legideálisabb körülmények között ismerhessétek meg egymást közelebbről. Fizetésnél pedig még azt is megmutathatod, hogy egy igazi lovag vagy!

Tipp: Figyelj oda, hogy ne olyan helyre vidd, ahol a túl hangos zene miatt egymás hangját sem fogjátok hallani.

2. Kultúra

Vigyázni kell a kiállításokkal, a múzeumlátogatásokkal, a színházzal és a koncertekkel, mert nem biztos, hogy egyezik az érdeklődési körötök és egy ilyen programmal nagyon félre lehet nyúlni. Fontos, hogy a kiszemelt megfeleljen a követelménynek, művelt és tanult hölgy legyen, mert különben nem biztos, hogy értékelni fogja a programválasztásodat. Ha mégis emellett döntesz, akkor azt mutatod magadról, hogy szereted a kultúrát, a művészetet és nálad szóba sem jöhet egy műveletlen nő.

Tipp: Vigyázz, mert könnyen kínos helyzetbe hozhatod még a legműveltebb hölgyet is, aki nem biztos, hogy tudja, hogy milyen művei vannak a te kedvenc festődnek.

3. Mozi

A mozi szintén a népszerű randi helyszínek közé tartozik, bár a fiatalok körében sokkal nagyobb a népszerűsége. Amennyiben ezt választod az első randi helyszínének, akkor a kiszemelt azt is gondolhatja rólad, hogy kissé félénk vagy, gyorsan szeretnéd letudni az első találkozások miatti kötelező köröket, és minél előbb, a lehető legkevesebb beszélgetés nélkül szeretnél közelebb kerülni hozzá.

Tipp: DE! A közös mozizás tökéletes arra, hogy a kezdeti feszült beszélgetéseket elkerüljétek és beszédtéma legyen köztetek.

4. Séta, kirándulás

Kedvelt első randis program a közös séta vagy kirándulás, mellyel könnyen és gyorsan kiderítheted, hogy a választott hölgy hogyan viszonyul a természethez. Ezzel azt suggalod a választottadnak, hogy kíváncsi vagy rá, hogy mennyire érdekli a környezete, hogy viseli a kirándulásokat, mennyire hisztizik, ha összekoszolódik stb.

Tipp: Nem biztos, hogy egy órákon át tartó túra a legjobb program az első randira. Válassz egy sétát, melyet garantáltan mindketten élvezni fogtok.