Kiemelt híreink

Éld túl a Valentin-napot!

Tippek a szerelmesek napjára

A férfiak többsége nem szereti a Valentin-napot, azonban a női szíveknek ez egy nagyon fontos ünnep. Akkor is muszáj valami meglepetéssel készülnöd a kedvesednek, ha semmi kedved nincs ehhez a naphoz, hiszen ellenkező esetben sértődés lesz a vége.

Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amivel te is túlélheted és még széppé is varázsolhatod ezt a napot.

1. Ébredés
Már reggel meglepheted a mit sem sejtő kedvesedet, ehhez pedig egy minimális apróság is elég. Tegyél egy szívecske alakú csokit a párnájára, hogy mikor felébred ezt lássa meg először, csempéssz egy szál rózsát a cipőjébe, vagy használd a rúzsát, és rajzolj valami kedveset a fürdőszoba tükörre.

2. Üzend meg neki, hogy mennyire szereted
A reggeli meglepi után valószínűleg azt fogja hinni, hogy te már ennyivel lerendezted a Valentin-napot, így biztosan nagyon megfog lepődni, ha ezt megcáfolod. Ha nem vagytok együtt napközben, írj neki szerelmes üzeneteket, mond el neki, hogy mennyire szereted és hogy fontos számodra, tehát vallj neki szerelmet.

3. Vacsorázzatok együtt
Már-már klasszikus Valentin-napi programnak számít a gyertyafényes vacsora, amit otthon vagy akár egy étteremben is megejthettek. Persze egy közös, gyertyafényes fürdőt is érdemes beiktatnod a napotokba és egy romantikus esti séta is teljesen le fogja nyűgözni a partneredet.

Próbáld meg ezt a napot a szerelmednek szentelni, járj a kedvébe, és lepd meg különféle apróságokkal. A nők imádnak romantikázni, így számtalan dologgal és kedves gesztussal széppé teheted az együtt töltött órákat. Ne feledd: a legfontosabb a törődés és az odafigyelés, ez a legnagyobb ajándék a szerelmesek ünnepén, nem pedig a gyémánt nyaklánc. Ha pedig jól sikerült a nap, meglátod estére – a sok romantika után – egy fergeteges éjszakában lesz részed! :)