Kiemelt híreink

A hízás észrevétlen okai

Ezekre figyelj, ha nem akarsz plusz kilókat

A pasik többsége úgy gondolja, hogy ők fele annyira sem hajlamosak a hízásra, mint a gyengébbik nem képviselői. El kell, hogy keserítsük Önöket Uraim, hiszen a férfiak is ugyanolyan gyorsan és ugyanakkora eséllyel híznak meg, mint a nők! Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amik hirtelen felszedett plusz kilókat okozhatnak!

Imádod a finom falatokat, teljesen odavagy a hasadért, így aztán az sem túl meglepő, hogy hajlamos vagy arra, hogy  olykor túlzásokba ess… Felejtsd el, hogy addig eszel, amíg van bármi is a tányérodban, ha úgy érzed, hogy már nem fér több étel beléd, akkor feleslegesen ne erőltesd le a maradékot, mivel annak előbb utóbb elhízás lesz a vége…

Ahhoz, hogy jóllakottnak érezd magad körülbelül 20 percnek kell eltelnie, viszont ha farkaséhes vagy, akkor nagyobb valószínűséggel eszed túl magad. Vigyázz, mert ha kitágul a gyomrod, akkor könnyen előfordulhat, hogy hiába fogyasztasz nagyobb mennyiséget, mégis éhesnek fogod érezni magad. A mozgás hiánya is túlsúlyt eredményez, ha pedig szellemi munkát végzel, akkor végképp fontos a sportolás, hiszen az egész napos ülés következtében hamar felszedhetsz pluszkilókat.

Lehet, hogy furcsának tűnik, de a pasiknak sem árt számolniuk a kalóriákat. A rendszeres üdítőfogyasztás, a sok-sok nassolás, a rendszertelen és a túlzásba vitt étkezések nagyon gyorsan extra kilókhoz vezetnek! Próbálj meg odafigyelni a kalóriákra, mert így akár az úszógumiktól is megmentheted magadat!