Kiemelt híreink

Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

Énekesnők új szerepben

Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak. A saját névvel ellátott kollekciójukból Közép- és Kelet Európa legnagyobb divatportáljának magyar webshopján válogathatnak a hölgyek.

A két csodás hangú énekesnőben a zenén kívül egy közös pont biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat, miképpen lehet feldobni a hétköznapi darabokat.

A Fashion Day of Zséda válogatásban az énekesnő könnyed, kifinomult ruhadarabokat választott, amelyek igazán kifejezik nőiességét. „Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában” – árulta el a popdíva.

Gigi valogatas (1)

Gigi igazán merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja. „Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek” – mondta nevetve a népszerű énekesnő.

A két sztár exkluzív gardróbja most egy-egy hónapon keresztül bárki számára elérhető a fashiondays.hu-n. Zséda kollekciója már júliustól, illetve a Gigi által bemutatott válogatás augusztustól vásárolható meg. A következő hónapokban pedig további hírességek egyedi válogatásai színesítik a neves divatoldalt.