Kiemelt híreink

Visszatér a képernyőre sokak kedvence: Al Bundy!

Al Bundy zsémbes nagypapaként tér vissza

Ed O’Neill a Comedy Central új sorozatában, a Modern családban lesz látható!

Amerika második legnépszerűbb sorozata érkezik a Comedy Centralra, méghozzá egyből az ötödik évadával. Jó hír azoknak, akik lemaradtak a korábbi szériákról, hogy ezzel párhuzamosan az első évad is elindul a magyar humorcsatornán, így még nem késő felzárkózni és eligazodni ebben a nem mindennapi családi szövevényben.

A Modern családban Ed O’Neill – aki az Egy rém rendes család Al Bundy-jaként vált híressé – ezúttal teljesen új oldaláról mutatkozik meg. Míg Al Bundy szerepében legszívesebben a nappali díványát horpasztotta, didibárba járt, cipőárusként pedig örökké le volt égve, addig a Modern családban tehetős nagypapaként láthatjuk viszont.

A többszörös Emmy-díjas és egy Golden Globe-díjas Modern család egy végtelenül színes és szerteágazó família három generációjának életét mutatja be, nem kevés humorral. A multikulturális egyvelegben találkozhatunk kisgyerekes házasokkal, vietnámi kislányt örökbefogadó meleg párral és fiatal, bombázó kolumbiai feleséget eltartó, deresedő halántékú nagyapával is.

Pritchették amúgy sem unalmas mindennapjait Julie Bowen eddig két Emmy-díjat kiérdemlő játéka is emlékezetessé teszi. A Boston Legalből és a Lostból is ismert színésznő – a sorozatbéli Claire Dunphy megformálásért – a vígjáték kategóriában kapta meg a legjobb női mellékszereplő díját a televíziós Oscarnak is nevezett Emmy-n.

November 10-től a Comedy Centralra költözik a Modern család. Az első évadot minden hétköznap 19:30-tól, az ötödik évadot hétfőnként 20:00 és 22:00 között követhetik figyelemmel.

Forrás: Péter Dávid