Kiemelt híreink

Újra elkezdődött a sztárparádé Franciaországban!

68. alkalommal is megrendezésre került a cannes-i filmfesztivál, melyet minden év májusának második felében tartanak Cannesban. Idén sem kell panaszkodnunk, hiszen gyönyörű ruhákban vonulnak fel kedvenceink a „dicsőség huszonnégy lépcsőfokán”. És az első villantás is megtörtént már a rendezvényen.

Natalie Portman egy gyönyörű, piros Dior ruhában tért vissza a vörös szőnyegre. De Grisogono ezüst észerei pedig csak hozzá segítették a tehetséges színésznőt a ragyogáshoz.

natalie portman dior

A ’nairobi kék’ színű ruhája egészen az első helyig repítette Lupita Nyong’o-t a Legjobban Öltözöttek 2014-es listáján. Ám ezek után is képes újat, (jobbat?) mutatni? Az ünnepségre egy Gucci ruhát választott, kiegészítőként pedig Gucci hajdíszt és Chopard ékszereket és így feltette azt a bizonyos pontot az „í”-re.
Lupita úgy néz ki, nem tud mellé lőni, ha estélyiről van szó!

lupita nyong o gucci

Julianne Moore egy sötét estélyi mellett döntött Armanitól, amit egy 52 karátos smaragd fülbevalóval tett még ragyogóbbá.

julianne moore armani privé chopard jewellery

Bar Rafaeli, Doutzen Kroes és Karlie Kloss fehér, szűk ruhát választottak, így kihangsúlyozva gyönyörű karcsú alakjukat. Még utóbbi kettő felsliccelt, Versace ruhában pompázott, Bar Rafaeli egy egyszerűbb Roland Mouretben vonult a fotósok elé.

bar rafaeli roland mouret

Bámulatos! Naomi Watts egy szürke, tollból készült Elie Saab ruhában vonult a vörös szőnyegre.

naomi watts elie saab couture and  bulgari jewels

Charlize Theronnak vajon mi volt a legjobb kiegészítője a fesztiválon? Gyönyörű sárga Dior Couture ruhája? A gyémánt Chopard fülbevalója? Vagy, a kisérője? Lehet, hogy Lupita Nyong’o kihívóra talált, hiszen Charlize egy gyönyörű uszályos ruhában pózolt a fotósoknak, amire már nagyon vártunk az idei filmfesztivál során. Az pedig csak hab a tortán, hogy az a bizonyos kísérő nem más, mint Sean Penn! Charlize Theron pedig végre megmutatta, hogy milyen szép gyűrű is van azon a bizonyos ujján.

Charlize Theron Sean Penn

Sienna Miller egy elegáns darab mellett tette le a voksát. Választása egy kék, uszályos Lanvin ruha volt. Bámulatosan állt rajta! Aki szeretne ugyan ilyen ruhát, bár sokba kerül, meglehet venni. Csekély egy millió forintért bárki gardróbját gyarapíthatja ez a csodálatos darab.

sienna miller lanvin

Miranda Kerr pedig gyönyörű alakját egy rózsaszín, nyárias Emanuel Ungaro ruhában tette még tökéletesebbé.

miranda kerr

Ám idén is megtörtént az a bizonyos első villantás. Sophie Marceau keblei után az alsóneműjét is megmutatta a világnak. Miközben lépett fel a „dicsőség huszonnégy lépcsőfokán” fellibbent a magasan sliccelt hófehér ruhája.

PAYSophie-Marceau-suffers-a-wardrobe-malfunction-on-the-red-carpet

A cannes-i filmfesztivál nem is lenne igazi sztárparádé villantások nélkül!