Kiemelt híreink

Újabb őrült internetes feladvány

Színváltós haj?

Miután 1 hónapig tartó veszekedés után végre lezárult a FEHÉR-ARANY (vagy kék-fekete) ruha őrület, most újabb bonyolult videó látott napvilágot.

Most nem a ruha színén veszhet össze a fél világ, hanem egy lány haján. Ha éppen unalmasan telnek a hétköznapjaid, vagy a munkahelyeden nincs elég meló, megint törheted a fejed egy feladványon. Most is a „divat” körül találtunk egy fejtörőt. (Már ha azt a ruhát lehetett divatosnak nevezni.)

A videón egy lány csak átsétál az egyik szobából a másikba és a haja színt vált! Ez ismét egy optikai rejtély lenne, vagy lemaradtunk valamiről és újonnan már színváltós hajfestékeket is találni a polcokon? A lány haja kékesliláról rózsaszínre változik, amint belép a fürdőszobába.

Ha nem hiszitek itt a videó!

De vajon milyen az eredeti hajszíne?

Erre a kérdésre keresi a választ a videót feltöltő lány, aki valószínűleg nagyon jól tudja a megfejtést is, és inkább csak azt szeretné, hogy mindenki róla beszéljen. Sikerült, a videót ugyanis már több mint három és fél millióan látták, és ez a szám csak napról-napra nő. Az optikai csalódásra persze egyszerű a magyarázat, hiszen eltérő fényviszonyok között eltérő színeket is fogunk kapni, de ebből még nem derül ki egyértelműen, hogy eredetileg kék, lila, ibolya, esetleg pink-e a lány haja.

Reméljük, egyszer lehull a lepel erről a rejtélyről is!

(Laki Vivien)