Kiemelt híreink

Új külsővel tart közönségtalálkozót Király L. Norbi!

Király L. Norbert hangját és tehetségét sokan az X-Faktor első szériájában ismerték meg, ahol Keresztes Ildikó mentoráltjaként hamar a legjobb három között találta magát. Az előadó az eltelt évek során nem akármilyen stílusváltáson esett át.

Király L köztali

Az emberek alapvetően mindig félnek az újtól, ám amint találkoznak Norbi friss, roppant szórakoztató produkcióival, rájönnek, hogy az a bizonyos tűz, amely miatt megszerették a tehetségkutató során, nem tűnt el nyomtalanul. Sőt!

Azt gondolom, hogy a sikerhez vezető út legfontosabb lépése, hogy mind külsőleg, mind belsőleg jól érezzem magam, ami most megvalósult. Olyat képviselek, amiben bízom és örömmel csinálom. Szeretem a színpadot, szeretek énekelni, és az motivál, hogy a dalaimmal és a fellépéseimmel, minél több pozitív energiát tudjak átadni a közönségnek!” – árulta el a nemrég külsőleg is megújult Norbi.

Norbi számára a 2015-ös év roppant termékeny, a napokban rukkolt elő legújabb saját számával, az Aludni Szeretnék-kel, amely weboldalán már meghallgatható. Pontosan ezért az előadó fontosnak tartja, hogy tavasszal egy közönségtalálkozó keretein belül találkozhasson azon emberekkel, akik támogatják őt zenei karrierje során, vagyis a rajongókkal.

Nagyon régen volt közönségtalálkozóm! Azt szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és egy igazán jó, hangulatos délutánt tudnánk Veletek együtt tölteni! Én egészen biztosan mindent megteszek majd ennek érdekében.” – mondta még el az énekes.

Az eseményre május 23-án, 16:00 órás kezdettel kerül sor a Fat Mo’s Music Pubban (1056. Nyáry Pál utca 11). A találkozón Norbi felel rajongói kérdéseire (melyeket a közösségi oldalán lévő esemény alatt vár), kötetlenül beszélget, fotózkodik, valamint autogramot is oszt. No, és persze a zene sem marad el!