Kiemelt híreink

Taylor Swift legbetegebb kosztümjei

Nyomi tini és Disney-hercegnő

Közeleg a Halloween, naná, hogy a megtudtuk.hu stábja is szétnéz picit a sztárok háza táján, ki milyen jelmezekbe bújik! Ki gondolta volna, hogy például Taylor Swift jobbnál jobb álcákat talál ki magának?

swift_dress01

Talán az énekesnő egyik legszerethetőbb karaktere a Betty, a csúnya lányra hajazó bénácska Natalie, aki a The Tonight Show EW! című vicces jeleneteiben szokott feltűnni. Mellette az amerikaiak Fábry Sándora, Jimmy Fallon látható a szintén nem épp hétköznapi tini, Sara bőrébe bújva. Swift egyébként többször is viccelt azzal, hogy Natalie-nak saját kollekciót kéne indítania: méghozzá ragtapaszokból. Hajrá!

swift_dress02

Snoop Dogg, 50 Cent, Missy Elliott? Á, mind gáz! Itt van T-Swizzle! XD Taylor Swift egy 2009-es díjátadóra készítette el a Thug Story című gengszterrap-paródiát, amin azóta sem lehet fogást találni! “Akkora ganxsta vagyok, hogy amíg te partizol, én karamellás finomságokat sütögetek a konyhában!” – kábé ez volt a mondanivaló, amihez végül még (a tényleg ganxsta) T-Pain is adta arcát – és hangját.

swift_dress03

És ha már volt gengszer és nyomi tini, akkor kiérdemelte egy igazi Disney-hercegnő szerepét is. Egy 2007-es reklámon például Aranyhajként pózolt.